2777
2789

اگه حتی عنوان های تاپیکهام رو نگاه کنین میفهمین چقدرر از دست کارای شوهرم خسته شدم، امشب رفته سرکار حتی ی زنگ نمیزنه احوال پسرمون رو بپرسه، بهش گفتم منکه بریدم و بخاطر این بچه اینجام اگه میخوای در قبال اونم کوتاهی کنی بگو تا ی فکری بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی همیشه سر همه چیز کوتاه اومدم و گفتم اشکالی نداره هیچکسی کامل نیس، گفتم اگه اون زنگ نمیزنه بزار من زنگ بزنم، تا حدی شده ک فکر میکنه تنها کاری ک باید بکنه اینه ک بره سرکار و بیاد خونه.میگه با احوالپرسی من چیزی مگه درست میشه...گفتم در عمل هم هیچ‌کاری نمیکنی

خب شما زنگ بزنید باهاش حرف بزنید به بهانه پسرتون هم شما صحبت می‌کنید هم پسرت 

اول خودت شروع کن مطمئن باش اونم یاد میگیره دیگه زنگ میزنه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

[QUOTE=285150518]شاید چون شما مثل سایق نیستی[/QUOTاز چ لحاظ میگی؟ قبلا اگه هارت و پورتی هم داشتم الان بخاطر بچمون اونم ندارم، حس میکنم انقددر سعی کردم همیشه بدون چالش باشیم گند زده شده به زندگیمون

خب شما زنگ بزنید باهاش حرف بزنید به بهانه پسرتون هم شما صحبت می‌کنید هم پسرت  اول خودت شروع کن ...

ی لحظه ی نگاه به تاپیکام بنداز... همه جوره من دارم کوتاه میام، همون زنگم تا الان من میزدم، الانم گفتم چنوخته تو شلوغی بودیم پسرمون سرگرم بوده الان چرا نمیپرسی بگی تنها تو خونه بدطاقتی میکنه وایساده چجوریه...

نه بابا هارت و پورت که نمیگم شاد باش بهخودت برس زیبا باش البته فقط برای همسرت وقت بزار برای خودت.ببوسش.بغلش کن.جاتو جدا نکن.واسه غذاش سلیقه به خرج بده.کیک بپز.ماساژش بده.عطر بزن دعا کن ارتباطت رو با خدا زیاد کن‌.من خودم بشخصه تو زندگیم هرموقع از خدا ددر میشم تورابطه ام با همسرم ضعف پیدا میکنم

خب شما زنگ بزنید باهاش حرف بزنید به بهانه پسرتون هم شما صحبت می‌کنید هم پسرت  اول خودت شروع کن ...

هر کاری از دستم برمیومد انجام دادم برای زندگیمون و منتی نداشتم گفتم اونم از ی جایی به بعد تغییر میکنه، ولی هیچ فایده ای نداره. دارم بیزار میشم ازش، واقعا نسبت بهش حسی ندارم انقدر ک بی توجهی و بی مسئولیتی دیدم ازش

نه بابا هارت و پورت که نمیگم شاد باش بهخودت برس زیبا باش البته فقط برای همسرت وقت بزار برای خودت.ببو ...

احتمالا شوهر شما زمین تا آسمون با شوهر من فرق میکنه، از ی جایی به بعد آدم خسته میشه.نباید طرفت ی تکونی به خودش بده