2777
2789

من و شوهرم از نظر فکری خیلی متفاوتیم اصلا همو درک نمیکنیم .من مدتیه بهش حس ندارم.تا میایم حرف بزنیم میگه طوفانی درراهه..بحثمون میشه. همش میگه رفتارات بچگونس .حسودی .حسادت میکنی. بداخلاقی.واقعا اعتماد ب نفسمو از دست دادم.منی ک اینقدر اعتماد ب نفس داشتم دختر بودم .شاد و شنگول بودم ولی حالا افسرده شدم.چیکار کنم؟توروخدا تو این شبهای عزیزم دعام کنین مشکلاتم حل بشه😔💔دارم نابود میشم ...

ی بچه دارم. همش بچم جلو چشمه.نمیدونم تصمیم درست چیه جدا بشم نشم...😔

خیلی سردشده شوهرم باهام.بی توجهه بهم.دلم عشق میخاد بچها💔دلم ی بغل پر از مهر و محبتشو میخاد .دلم توجهشو میخاد😔 بهش هم هزاران بار گفتم ولی چ فایده😔همش میگه خودتو درست کن 

ازش بپرس چی مو‌ درست کنم؟؟؟

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم همینه ولی من دیگه دارم خنثی میشم 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

اون بچه ک اوردی به پدر و مادر احتیاج داره

اگه شوهرت کار نمیکرد یا معتاد بود یا میگفتی رست بزن داره راحت میشد راجب طلاق حرف زد یمدت کوتاه بیا بهش محبت کن و حرفاشو قبل رد کردن و بحث بهش فکر کن

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

واقعا خیلی رومخن 

منم شوهرم اینجوری بود دیدم داره روم تاثیر میزاره

چنان توپیدم بهش الانم اصلا دیگه نمیگه

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

ازش خودتو بگیر و دوری کن .

یه مدت جلو چشم نباش هر وقت اومد خونه تو خونه نباش برو بیرون قبلش پیام بده فلانی من باشگاه هستم تا شب شلوغم دیر میام بای.

یا مثلاً سرم شلوغه با دوستام قرار داریم ناهارتو بخور نمیام ....آرایشگاه هستم رنگ مو دارم تا پنج ساعت طول می‌کشه.....حتی اگر طول نکشه حتی اگر دوستی نداری خودت برو بیرون ولی اینا رو براش بفرست کم کم نگاهش بهت عوض میشه .زیاد دم دست آقایون نباید دیده بشی .

زیاد بهش محبت نکن زیاد صحبت نکن داخل خونه بذار حسرت صدا و دیدنت رو داشته باشه یک مدت جدی میگم امتحان کن .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

سنتی .دوست نبودیم ولی دوره نامزدی داشتیم.ما تاقبل بچه عالی بودیم

بچه خودتون خواستین یا اتفاقی شذ

چند وقپ بعد عروسی حامله شدی

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍