من یکساله استخدام بانک شدم.از اول علاقه خاص و دید خوبی به این شغل نداشتم. رشتم حقوقه. قصد دارم استعفا بدم برم دنبال علایقم ولی دودلم و میترسم. به نظرتون کار عاقلانه ای هست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که الان منتظر نتیجه ی بانکم و خدا خدا میکنم که این فعه قطعی بشه. چرا مبخوای استعفا بدی؟
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من بعد ۱۵سال کارمندی استعفا دادم. اولش خیلی برام سخت گذشت ولی الان اصلا پشیمون نیستم. قبل استعفا حتما رو هدف بعدیت تمرکز کن. بانک حقوق و مزایای خوبی داره سعی کن از دست ندی. من حقوق بالایی نداشتم