2777
2789
عنوان

دیسک گردن

163 بازدید | 7 پست

سلام دوستان شما هم دیسک گردن اعصاب تون ضعیف شده با موضوعی پیش بیاد اعصاب تون بهم میریزد حوصله ندارید مثلا صدای بلند تلویزیون اذیت میشید 

خدایا توکل به تو کردم بهم کمک کردی ازت ممنونم 

من خیلی بی اعصاب شده بودم .دکترم گفت عصبی نشو استرس و ناراحتی بدتر میکنه درد گردنو اما خدارو شکر با فیزیوتراپی و تزریق اوزون مشکلم حل شد
اصلا جای نگرانی نداره فقط به موقع برای درمانش اقدام کنید و اینکه حتما پیش پزشک متخصص برید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی بی اعصاب شده بودم .دکترم گفت عصبی نشو استرس و ناراحتی بدتر میکنه درد گردنو اما خدارو شکر با فیزیوتراپی و تزریق اوزون مشکلم حل شد....

منم از صدای تلویزیون یا کسی بلند داد بزنه انگار یهو درد گردنم شدید میشه.  موندم‌چ کنم شما پیش کی رفتید برای درمان الان کامل خوب شدید

منم از صدای تلویزیون یا کسی بلند داد بزنه انگار یهو درد گردنم شدید میشه.  موندم‌چ کنم شما پیش کی رفتید برای درمان الان کامل خوب شدید

بله خداروشکر تقریبا خوب شدم دیگه  کلینیک سینوهه میرفتم هم بسیار مجهز و بروز بودن هم دکتراشون خیلی با تجربه و حرفه ای هستن و همه دارای کد وزارت بهداشت و خوبی این کلینیک اینه که تمام روش های درمانشون غیر جراحی
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اینم آدرس سایتشون 👇🏻👇🏻👇🏻
https://dr-jamaly.com/
اینم کانال تلگرامشون
اینم پیج اینستاشون
مطالبشون بسیار مفید و میتونه کمکتون کن

بله خداروشکر تقریبا خوب شدم دیگه  کلینیک سینوهه میرفتم هم بسیار مجهز و بروز بودن هم دکتراشون خیل ...

ممنون عزیزم با لیزر هم شنیدم میشه درمان کرد درسته؟

ممنون عزیزم با لیزر هم شنیدم میشه درمان کرد درسته؟

بله فکر میکنم لیزر هم یکی از روش های درمانش خوبیش اینه سینوهه تمام روش های جدید درمان غیر جراحی رو دارن ایشالله بهتر بشید