2777
2789

سلام 

دوستم تا میخواد بیاد پیشم من بهانه میارم.دوستم شبیه خودمه قد و جذابیت و خوش تیپی 

اما من لاغرم اون پر و خوشتیپه حسابی ..صورتشم صافه نمک داره .هی میگه بیام من بهانه میارم 

خجالت میکشم از خونم.ن مبل دارم ن کابینت ...

کابینت و تازه میخایم درست کنیم البته...

از خونه زندگیم خجالت میکشم.بچه گیم همش با دوستام رفت و آمد داشتم برو بیا خونه کل دوستام..

الان خجالتی شدم ...مدام با خواهرام میخام حرف بزنم اونا کم حرفن.حالا یکی مثل خودم پیدا شده بازم من بی عرضه م.چیکاز کنم خوب بشم ؟راهنمایی میکنیذ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیر ظواهر نباش کسی هم که ترو بخاطر این چیزا بخواد بدرد نمیخوره

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اعتماد بنفستو بالا ببر توام یچیزایی تو وجودت داری اون نداره ازکجا میدونی اون حسرت تورو نمیخوره توکه ...

😐👌تازه خانواده ش یک شهر دیگه ن.دو تا دختر داره .تا حالا بر خورد نداشتم.از برخورد اول میترسم