2821
2789

از برنامه لونا استفاده کن روز تخمک گذاریتو دقیق میگ

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم تو اقدام بودم ۴ ماه دیدم نمیشه رفتم دکتر زنان بهم دارو داد با اولین اقدام باردار شدم خداروشکر&nb ...

خداروشکر عزیزم مبارکه

چه داروهایی بهت داد؟

و اینکه آزمایش و سنوگرافیت خوب بودن؟

دمت گرم که این تاپیکو زدی.. منم 6ماهه اقدامم و خبری نیس. دکترم برام عکس رنگی نوشته

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
منم تو اقدام بودم ۴ ماه دیدم نمیشه رفتم دکتر زنان بهم دارو داد با اولین اقدام باردار شدم خداروشکر&nb ...

عه چه دارویی داد 

مشکل چی بوده یعنی 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اول برو دکتر، آزمایش قبل بارداری و سونو بده، همسرتم یه آزمایش اسپرم بده خوبه،، گرمی جات بخورید اگر جنسیت مهم نیست،،، یه هفته بعد از تمیز شدن پریودت یه شب درمیون یا دو شب در میان اقدام کن و پاهاتم یه ربع تا ۴۵ دقیقه بالا به دیوار تکیه بده(البته میگن الکیه ولی من انجام دادم).. ان شاالله هر چی خواست خدا باشه..

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز