2777
2789
عنوان

خانم وکیل یا پزشک؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون وکالتو تدامه بده 

پزشکی کلیییی دردسر داره پوستت کنده میشه تازه عمومی میگیری با حقوق چندرغاز 

پرستاریم سخته 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
وکالت اسم آزمونه حقوق میخونی بعدش آزمون وکالت  میدی  بله حقوق خوندم

خب صددرصد پرستیژ پزشکی بیشتره ولی وکیل هم خیلی عالیه ...شما پزشکی هم بخوای بخونی 7 سال عمومی داره بعدش بخونی برا تخصص فکر کنم 5 سال تخصص خیلی طول می‌کشه 

پرستاری یه شغل معمولیه پرستیژ خاصی نداره

من که خودم ژنتیک خوندم الانم دارم براکنکور میخونم پزشکی قبول شم ولی گاهی فکرمیکنم من که حفظیاتم خوب بود کاش ازاول انسانی میرفتم درنهایت وکیل میشدم بنظرم راهی که رفتی سالها واینده شم درنهایت وکالته ادامه بده البته نظر خودته باکدوم حال بهتری داری من خودم حس میکنم بادرمان کردن وپزشکی حال خوبی دارم وجایگاهی که الان توشم راضیم نمیکنخ ۲۳سالمه خیلیا گفتن سنم رفته بالا ولی برام مهم نیست راه خودمومیرم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

پزشکی رو جدیدا خیلی بولد کردن ، والا همون وکالت رو برو کنارش یه شغل آزاد خیلی بهتر از اینه که بری پزشکی ،

الان یکی از فامیلای ما پزشکی قبول شد هنوز ک هنوز ماشین نداره و خیلی هم لاغر شده فشار زیادی روشونه...

بعد از اون طرف یکی دیگ میشناسم ی شغل دولتی و ی شغل آزاد داره ، چن ماه قبل خونه خرید و ماشین عالی هم داره:/

همون وکالتو تدامه بده  پزشکی کلیییی دردسر داره پوستت کنده میشه تازه عمومی میگیری با حقوق چندرغ ...

اگه علاقه باشه لحظه به لحظه ش برات لذت بخشه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
یکم منو نصیحت کن بشینم بخونم یازدهمم

هدف گذاری کن و بنویس 

بعدش هر روز ببین چقدر انجام دادی به ازای هر کم کاری یه تنبهی در نظر بگیر 

انگیزه خوندن بستگی داره چقدر هدف برات مهم باشه هدف گذاری کن اول هدف مهم پیدا کن 

بعد اگه انسانی بودی که زودتر باید فکرشو میکردی ولی اگه ریاضی بودی باز ی چیزی فقط زیست رو اضافه میکردی. اگه هم تجربی بودی همون موقع باید پشت کنکور میموندی یک مسیر رو نصفه و نیمه ول نکن مگر اینکه کار و مسئولیت خاصی تو زندگی نداشته باشی.