2777
2789
فرصت نمیکنم هر روز درست کنم. میتونم امروز درست کنم بذارم یخچال بقیشم فرداش بدم ؟ تا دو روز یخچال میمونه؟ توی ظرف در بسته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه اون اوایل که غذا دادن رو شروع کرده بودم هرروز تازه به تازه واسش میپختم.. ولی الان که بزرگتر شده واسه ۲۴ساعت هم شده که بمونه یخچال
آدمها مثل قایق اند … … نمی دونم شایدم نباشن به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اشاره کنم
ببخشید چرا برای دو روز، مگه شما برای خودت و همسرت هم برای دو روز غذا میپزه که بچه میخوای غذای مونده بدی. آب خالص گوش و مرغ رو میشه نگه داشت ولی سوپ با گوشت و.... اگر هم قابل نگه داشتن تا دو روز باشه برای بچه مونده به حساب میاد، بهتره هر روز تهیه کنی در حجم کم