2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام وزنم زیاد شد ولی انگار استپ شده چکار کنم 🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست

الان هم با وجود گین اپ قرص مخمر اب جو میخورم ک جذب بدن بشع 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما در دوران بارداری وشیردهی مصرف کردید ؟

نه عزیزم مجرد هستم

البته از پزشک پرسیدم گفت اشکال نداره

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
عزیزم صورتتون هم چاق شد ؟ من نمی‌خوام صورتم زیاد چاق بشه 

هم صورتم هم بدنم چاق شد

البته باید بگم پر شد

چون من خیلی لاغر بودم الان اوکی شدم چاق بدجور نشدم با اینکه طبق BMI دو کیلو اضافه وزن الان دارم

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
هم صورتم هم بدنم چاق شد البته باید بگم پر شد چون من خیلی لاغر بودم الان اوکی شدم چاق بدجور نشدم با ...

عزیزم شیر خشک ترومام گرفتم الان دو روزه مصرف میکنم ببخشیدا ولی اسهال گرفتم و نفخ شدید تا حالا هیچوقت اینجوری نبودم . این عادیه ؟ شما هم این مشکل رو داشتید ؟

عزیزم شیر خشک ترومام گرفتم الان دو روزه مصرف میکنم ببخشیدا ولی اسهال گرفتم و نفخ شدید تا حالا هیچوقت ...

نه من اصلا اینطور نشدم

کلا همه چی ام نرمال مثل همیشه بود.

تاریخ انقضایش چک کنید

عزیزم شیر خشک ترومام گرفتم الان دو روزه مصرف میکنم ببخشیدا ولی اسهال گرفتم و نفخ شدید تا حالا هیچوقت ...

از آبجوشیده برای تهیه اش استفاده میکنید؟

نه عزیزم آب سرد  روش هم نوشته آب سرد باید بریزیم

من دقیق دمایش خاطرم نیست ولی مطمینم آب جوشیده شده بود نهایت هم دمای محیط یا گرم تر.

نمیدونم ، شاید به شما نمیسازه 

مرسی عزیزم قطعش نمیکنم ادامه میدم شاید اولش اینجوریه 

شاید 

انشالله سلامت باشید