2777
2789

من وقتی یه زن حامله رو میبینم يا میشنوم که یکی از اقوام يا دوستام باردار شده اونم با یکی دوبار اقدام.. حس بدی بهم دست میده !! که چرا من بچه دار نمیشم چرا 

چرا باید یکی ناخواسته بچه دار شه یکی مث من دوسال منتظر باشه افسرده شه😭 بخدا حسودی نمیکنم ته دلم میخوام بچش سالم بدنیا بیاد اما حس بدیه خیلی بد طوری که ممکنه بشینم گریه کنم😭😭 دست خودم نیست حسادت نیس حسرته😔

یکی هم اینکه حتی اگه یکی از اطرافیان عادی بهم بگه برو دکتر تا بچه بیاری دلم میشکنه و بد برداشت میکنم .. حس سرزنش و سرکوفت بهم دست میده

خواهر شوهر ها و اینا فک میکنن ۴ ساله ک عروسی کردم ۴ سالم هس ک بچه دار نمیشم .. باورشون نمیشم که ۲ سال اول شوهرم  نمیخواس. هی  میگن برو بچه بکار منم دلم هی میشکنه گریه میکنم

توروخدا برام دعا کنید

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
عزیزدلم خیلی ناراحتت شدم خدا نگذره از کسایی که با دخالت تو این مسائل داغ دل آدمو تازه میکنن  ا ...

مممنونم گلم انشالله❤️‍🩹🙂

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه اسی؟

منم دوسال اقدامم 

دوروبر من همههه توی عقدو ناخواسته باردار شدن

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

ازین دست مشکلات و حسرت ها توی زندگی همه هست..جای گریه کردن برو سفر... برو سرکار... زندگی کن.... هنوز وقت زیاد داری... اگر کسی گفت بچه بکارین و این حرفا بگو شما سرت تو زندگی خودت باشه ما خودمون بلدیم زندگی کنیم... اصلا هم خجالت نکش

منم همینطوریم 

یک سال و نیمه که باردار نمیشم 

همه ی حرفایی ک زدی رو همه رو منم همونطوریم

هزاران حساسیت نسبت به هر حرفی دارم ..

خیلی دل نازک شدم ..

خیلی دلم بچه میخواد ، یعنی اصلا انگار هیچ کاری نمیتونم کنم ، هیچ برنامه ای نمیتونم بچینم ، برنامه هام بی بچه ناقصن ، بی بچه دیگه بهم خوش نمی‌گذره 

فقط خودمو میزنم ب اون راه طوری برخورد میکنم ک خودم بچه نمیخوام ، وگرنه ۲۴ ساااعت میشینم گریه میکنم