2777
2789

ععااااشق پنه هستم هفته ی یبار درست میکنم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای یک وعده 

من ۱۰۰گرم پاستا پنه رو تو اب جوش که اصلا توش روغن نمیریزم میجوشونم

بعدش قارچ میشوریم و خورد میکنیم 

بعد فیله مرغ خورد میکنیم (مکعبی شکل)(سینه مرغ هم میشه ولی فیله لذیذ تره)

بعد اب پاستاها ک جوشید رو اندازه یکی دو کفگیر نگه میداریم

قارچ رو با سیر و کره تفت میدیم+بعدش مرغ رو تفت میدیم و ادویه هارو میزنیم(نمک/فلفل سیاه و قرمز/پودر سیر/ جوز هندی(عالیش میکنه))

بعد یه خامه پاکتی و شیر رو که از قبل گذاشتیم به دمای محیط برسن رو به قارچ و فیله ها اضافه میکنیم.اول یه خامه پاکتی کامل و هم میزنیم تا اب شه و بعد کمی شیر + کم کم اون اب پاستا رو میریزیم+ در اخر پاستاها 

اندازه شیر و اب پاستا به قدری باشه که یه لایه سس روی پاستا باشه و در اخر موقع سرو پنیر پارمسان بریز روش به عنوان تزئینی و خوشمزگی بیشتر 

حتی میتونی پارمسان رو تو همون مایع پاستا هم بزنی ولی کمی غلیظش میکنه 

خدایا شکرت❤️

نمیشه گذاشت یچخال باز گرمش کرد؟

میشه ولی واقعا طعم و مزه اولیه رو نداره. سسش به خوردش میره و خشک میشه

برای گرم کردن باید یکم شیر بهش اضافه کنی 

پیشنهاد میکنم اندازه یه وعده درست کنی

هر دو غذاهای چرب و سنگینین.همون یه وعده بخورین بهتره😂

خدایا شکرت❤️

ماکارونی پنه ترجیحا مدل ریز رو انتخاب کنید با نمک و ابجوش بذارید تا نرم بشه حدودا ده دقیقه بجوشه

توی یه تابه مرغ که به صورت نوارهای خیلی باریک خورد کردین رو با مقداری کره بذارین تفت بخوره حرارت بالا باشه تا آب نندازه یه حبه سیر خیلی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید قارچ های ورقه ای رو بریزید و یه مقدار کم ابلیمو که جلوی سیاهی قارچ رو بگیره و با حرارت بالا تفت بدین تا آبش کشیده بشه نمک فلفل سیاه و کمی پودر جوز هندی میزنیم 

(میشه قارچ رو توی تابه جدا تفت داد ولی من فرقی توی دو روش ندیدم) 

بعدش نصف پاکت خامه صبحانه ازین صورتی ها میریزیم توی یه کاسه و با نصف لیوان شیر هم میزنیم تا رقیق بشه و همراه پنه های ابکشی شده به مواد سرخ شده اضافه میکنیم و با حرارت کم میذاریم تا گرم بشه و همه مواد به خورد هم بره 

آخرش هم سه تاپنیر پارمسان ورقه ای یا یه مشت پارمسان رنده ای بهش اضافه میکنین یه هم کوچیک و تمام ، داغ داغ سرو بشه 

ضمنا اگه میخواهین مثل رستورانی ها بشه اصلا پنیر رو حذف نکنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

این روش منه ☝️☝️☝️☝️دوستام هر وقت میخوان بیان خونمون میگن تو رو خدا برامون درست کن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عاقا طرز تهیه پنه رو بگید بعد بنظرتون چیکن با سس خوشمزه تره یا خامه اینجا یه خانومی گفت یا سس بزن ...

من خودم سس بیشتر دوست دارم میتونی به کوچولو برداری به یکی سس بزنی به یکی خامه ببینی کدومو دوست داری