2777
2789

پسرم 5 ماه پره از دیشب تب داره اب دهانش غلیظه و خیلی اب دهنش میره واسه چیه استامینوفن هم دادم چیکار کنم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم ۴ ماهش هست روز اول تب می‌کرد الانم اسهاله و استفراغ حتما حتما بچتون رو ببرید دکتر

احتمال اینکه بخاطر دندان هاش باشه هم خیلیه 

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
پسر من تب میکرد چند تا دکتر حاذق بردم  گفتن از دندوناش رفتیم آزمایش خون دادیم بدنش عفونت داشت

آخ از دکترها اکثرا هیچی سرشون نمیشه 🤦🏻‍♀️

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....

حتما حتما بچتون رو در اولین فرصت ببرین پیش یه پزشک خوب و متخصص

دور از جون بچه ی شما چند روز پیش یه خانمی نوشته بود بچه برادرم بخاطر تب بستری شده

بروفن به بچه ۵ ماهه نده عزیزم ببرش دکتر اگه تبش خفیف باشه ممکنه برای دندون باشه که در این صورت فقط سرش داغه و شکم و دست و پاهاش سرده اما اگه شکم  و دست و پاش هم داغه مریض شده

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸