2777
2789
عنوان

فا ل قران

95 بازدید | 10 پست

سلام کسی ف* ا *ل قران بلده؟از گوگل خوندم 

توضیحاتش این بود ک بعد خوندن سوره قران باز کنی هفت صفحه بری جلو بعد هفت خط بیای پایین تا اینجا اوکی

فقط اونجا ک میگع هفت تا کلمه  ان رو باید رد کنی درست متوجه نمیشم کلمه  ان. به تنهایی خوب کمه و چند صفحه باید بری ایا کلمات دیگه ک ان دارن هم شاملش میشه؟مثل کان؟

هفت تا خط باید باید رد کنی

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دل، کتاب قرآن برای خوندن به زبان فارسی و درک کردنش هست، نه برای فا‌ل گرفتن !!

تا چه زمانی میخواین به این چرندیات اعتقاد داشته باشید؟ 

فا‌ل خرافاته و هیچ حقیقتی نداره عزیز دل

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

منم سوره میخونم بعد باز کردم هفت تا صحفه میرم جلو بعد هفتمین خط حرف اولش رو نگاه میکنم فقط اینو میدونم اگه الف بود خوبه اگه لا یا ل بود بده 

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

زن همسایمون کارش استخاره و تفال ب قرآنه هرچی میگه همون میشه مثلا ب من گفت با خواستگارت ازدواج نکن بددله و آخرش، جداییه من گوش ندادم تهش قشنگ همون شد جداشدیم یعنی تاحالا هربار استخاره گرفته همون شده باید طرف کاربلد باشه

سلام.ظهرتون خوش

یه سوال داشتم ازتون.توی یه تاپیک گفته بودین ک خودتون قرعه کشی خونگی میزارین.یه قرعه کشی ۱۰ماهه ماهی یه تومن میخام شرکت کنم.سوال اینه، میشه مسئول قرعه بجای ۱۰ماه ۵ ماه قرعه بزاره؟ب این صورت ک هرماه بجای یه نفر، اسم دونفروباهم تویه یه برگه بنویسه؟

یعنی ۵ماهه ک هرماه ب دونفر مبلغ رو بده

سلام.ظهرتون خوش یه سوال داشتم ازتون.توی یه تاپیک گفته بودین ک خودتون قرعه کشی خونگی میزارین.یه قرعه ...

سلام بله میشه

میگی هرکس میتونه سهم کامل بخواد هرکسم نخواست دونفر یک سهم