2777
2789
عنوان

عروسی یک دختر بچه دعوت شدیم

449 بازدید | 24 پست

آقا ۳۲ ساله هست دختر هم ۱۵ سالشه کلی اختلاف سنی دارن من مخالفم با کودک همسری و یک شهر دیگه عروسی شون است اما از ی طرف از اقوام نزدیک مون هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من 15,سالشه خداروشکر فقط سرش توی درس دوتا زبان فول شده شاگرد ممتازه برای آینده برنامه داره من و پدرش هم حمایتش میکنیم اصلا کاری غیر از این بلد نیست چطور ازدواج میکنن

بابا  مگه  همه باید برن دانشگاه و شاغل بشن  هرکی یه جور دلش میخواد زندگی کنه  ...

میدونی همیشه اینجور ازدواجا بودن، از قبل به دنیااومدن ما و تا بعد مردن ماهم هست 

منتها الان چون مجازی هست حرف زدن در مورد این موضوع زیاد شده و فکر میکنن الان اینطوری شده

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
میدونی همیشه اینجور ازدواجا بودن، از قبل به دنیااومدن ما و تا بعد مردن ماهم هست  منتها الان چو ...

چون همیشه دخترامون سر این ازدواج ها زندگی شون نابود شده ازین به بعد هم باید همین بشه 

دختر من 15,سالشه خداروشکر فقط سرش توی درس دوتا زبان فول شده شاگرد ممتازه برای آینده برنامه داره من و ...

الهی سایه تون بالا سرش باشه خیلی خوبه ایشون هم تیزهوشان قبول شدن ب من میگفتن دوست دارم دکتر بشم و می‌دونم وقتی ازدواج کنه شرایط درس خواندن رو داماد واسش مهیا نمیکنه و احسنت ب شما