الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من 15,سالشه خداروشکر فقط سرش توی درس دوتا زبان فول شده شاگرد ممتازه برای آینده برنامه داره من و پدرش هم حمایتش میکنیم اصلا کاری غیر از این بلد نیست چطور ازدواج میکنن
بابا مگه همه باید برن دانشگاه و شاغل بشن هرکی یه جور دلش میخواد زندگی کنه ...
میدونی همیشه اینجور ازدواجا بودن، از قبل به دنیااومدن ما و تا بعد مردن ماهم هست
منتها الان چون مجازی هست حرف زدن در مورد این موضوع زیاد شده و فکر میکنن الان اینطوری شده
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
دختر من 15,سالشه خداروشکر فقط سرش توی درس دوتا زبان فول شده شاگرد ممتازه برای آینده برنامه داره من و ...
الهی سایه تون بالا سرش باشه خیلی خوبه ایشون هم تیزهوشان قبول شدن ب من میگفتن دوست دارم دکتر بشم و میدونم وقتی ازدواج کنه شرایط درس خواندن رو داماد واسش مهیا نمیکنه و احسنت ب شما