2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاین خیلی مهمه...

185 بازدید | 18 پست

دوستان راستش من خیلی وقته تو فکر اینم که آنلاین شاپ لوازم تحریری بزنم یکی از آشناهامون زده ۲۰ میلیون هزینه اولیه وسیله و اینجور چیزا گرفته الان در عرض چند ماه پولش شده ۷۰ میلیون

و اینکه من ۱۴ سالمه خانوادمم اگه آنلاین شاپ بزنم حمایتم میکنن و پست و اینجور چیزاشو انجام میدن برام

اما من خودم شک دارم که اینکارو کنم یانه... میخوام یکی از آرزوهامو بخرم(آیفون)

به نظرتون چیکار کنم؟خوشحال میشم نظر بدید

تعداد رای : 14
نظرسنجی
آره بابا بزن و خودت پس انداز داشته باش
14
100%
نه نزن سنت کمه
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکی ب نظر خودت میتونی پیشرفت کنی؟  باید نطر خودتو در نظر بگیری ک برات زوده یا نه

من اگه یه کاریو شروع کنم میدونم که میتونم انجام بدم اما میترسم وسطش خسته بشم و ببرم..

عزیزم من خودم آنلاین شاپ دارم. یه نکنه خیلی مهم اینکه نمیتونی مقایسه کنی چون اون تحریری زده جواب گرفته شماهم جواب میگیری. و برای شروع اگر اطلاعات و تجربه نداری . بیست تومن ریسک هست. 

باید ببینی مردم بیشتر حضوری لوازم تحریر میخرن یا آنلاین . پول پست چی بشه لوازم چون گوگلی و کمیابه آیا باعث میشه مردم ذوق کنن و بخرن ....

عزیزم من خودم آنلاین شاپ دارم. یه نکنه خیلی مهم اینکه نمیتونی مقایسه کنی چون اون تحریری زده جواب گرف ...

ممنون... عزیزم اگه اشکالی نداره میتونم بپرسم شما چه آنلاین شاپی دارید و آموزش اولیشو از کجا یاد گرفتید؟

ممنون... عزیزم اگه اشکالی نداره میتونم بپرسم شما چه آنلاین شاپی دارید و آموزش اولیشو از کجا یاد گرفت ...

از همون اینستاگرام این کیلیپ های آموزشی مال کسایی که بیشتر فالوور داشتن. مثلا گفتم حتما یه چیز بلد هستن دیگه. 

کارهای هنری خودم رو میفروشم. 

جنس آوردن و تولید خودت خیلی با هم فرق می‌کنه .

یه تاپیک هم زدم به عنوان دنبال کاری .... اونم بخون

اگه واقعا بهش علاقه داری پس شروعش کن البته قبلش حتماااا یه دوره حرفه ای کسب درامد از اینستا رو تهیه کن آموزش ببین ک اصولی شروع کنی اگه همینجوری شروع کنی خیلی دیر ب نیتجه میرسی و ممکنه خسته شی 

اگرم کسیو نمیشناسی داخل اینستا پیج shamaysv رو فالو کن مطمئنم با تهیه دوره صفرتاصد کسب درآمد از اینستاش میتونی خیلی اصولی تر و قوی تر شروع کنی خودمم دوره ش رو گرفتم چندماه دیگه قراره استارت کارمو بزنم

امیدوارم توام موفق شی و تا تولد 18 سالگیت یه دختر مستقل و قوییییی شده باشی که همه روت حساب کنن و همه جا حرف تو باشه خانوادت بهت افتخار کنن😍

اگه واقعا بهش علاقه داری پس شروعش کن البته قبلش حتماااا یه دوره حرفه ای کسب درامد از اینستا رو تهیه ...

وااای عزیزم خیلیی ممنونم اصلا یه انگیزه خاصی بهم دادیی:)))

میتونم بپرسم شما میخواید چه آنلاین شاپی بزنید و چند سالتونه؟