2777
2789
من اصلا تست نمیزدم باو  هم تیزهوشان قبول شدم هم نمونه :/ البته من درسو خوب یاد می‌گرفتم و حتی ...

منم مثل شما 

ولی دوازدهمو اوکی نیستم🥲🤣

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

روی خود کتاب درسی کاااااامل مسلط باشی و یکم ۳۱ استان حل کنی خیلی خوب میشه،نترس اگ سوالارو بلد نیستی سعی کن روش رو یاد بگیری،اگر ظرفیت شهرتون زیاد باشه احتمال زیاد قبول میشی 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من دوسال پیش ازمون دادم 

الان فرق کرده بستگی به رشته ای که بخوای بری داره 

ضریب بندی کردن

قبولی تو تجربی ی کوچولو سخت تره چون دروس تخصصی ضریبشون بالاتره

ولی انسانی درس ریاضی ضریبش یکه