2777
2789
عنوان

هشدار قرمز و نارنجی هواشناسی

211 بازدید | 10 پست

♦️بارش شدید باران در تهران / احتمال سیل دوباره در امام زاده داوود / دمای تهران ۶ تا ۱۲ درجه کاهش می‌یابد

رئیس مرکز عملیات اضطراری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران:

🔹احتمالا بارش شدید باران در محدوده سولقان، امام زاده داوود و کن خواهیم داشت که مانند سال گذشته منجر به سیل می شود.

🔹احتمالا این سیل وارد منطقه ۵ و ۲۲ شود چرا که این مناطق در معرض رود دره قرار دارند. احتمالا به درخواست فرمانداری مسیر امام زاده داوود به سمت تهران بسته می شود.

🔹از چهارشنبه تا جمعه دمای هوا در تهران ۶ تا ۱۲ درجه کاهش یافته و هوا سرد می شود./فارس

🛑مردم پایتخت از رودخانه‌ها فاصله بگیرند

🔹مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی نسبت به امکان سیلابی شدن مسیل‌ها گفت: مردم پایتخت در روزهای پایانی این هفته از اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها فاصله بگیرند. 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

خوزستان هم هشدار سیل دادند 

دیگ بیاد یا نه خدا عالمه

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

سازمان هواشناسی در هشدار قرمز اعلام‌ کرد: فعالیت سامانه بارشی از روز چهارشنبه ۲۳ فروردین شروع می‌شود و تا روز پنج‌شنبه ۲۴ فروردین در چندین استان با شدت زیاد ادامه دارد.

نوع مخاطره نیز رگبار شدید باران، رعدوبرق، تگرگ، صاعقه، ذوب برف و وزش باد شدید اعلام شده است.

هواشناسی در روز چهارشنبه شرایط آب و هوابی قرمز را برای استان‌های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان، جنوب و غرب لرستان، شمال غرب چهارمحال و بختیاری، جنوب غرب آذربایجان غربی، غرب کردستان پیش بینی کرده است.

روز پنج‌شنبه ۲۴ فروردین نیز در شمال و شرق خوزستان، جنوب لرستان، شمال و غرب چهارمحال و بختیاری شرایط آب و هوایی قرمز اعلام شد.

بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر بصورت گسترده، انسداد راه‌های روستایی و اختلال در جاده‌ها، اختلال جدی در سفرهای بین شهری و داخل شهر، تعطیلی فعالیت‌های عمرانی، خسارت به برخی زیرساخت‌ها مانند خطوط انتقال برق از جمله مخاطرات این سامانه است

هواشناسی به عدم توقف و تردد در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، بازگشایی کانال‌ها و آبروها درون و برون شهری، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امداد رسان، اجتناب از سفرهای برون شهری، اجتناب از فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایرکوچ‌رو توصیه کرده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوزستان هم هشدار سیل دادند  دیگ بیاد یا نه خدا عالمه

خدا رحم کنه برای خیلی استان ها هشدار سیل دادن

فعلا که همش داره ابر بی بخار میاد و رد میشه. دیشب هم که رعد و برق بی بخار بود.😄😄😄😄

اره اینجاهم  دیشب رعد و برق زد ولی بارون نه🥹🥲

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️