2777
2789

من خیلی شوهرمو دوس دارم خودشم میدونه.. ولی اون بی احساسه. مثلا تا من زنگ نزنم اون نمیزنه. دیشب بعد یک هفته ک از خوابگاه اومدم و فقط همین امشب با هم بودیم و امروز و پنج شنبه و جمعه شیفت هس و شنبه ک میاد من دیگ نیسم و میرم دانشگاه تا آخر هفته 😔😔

ولی حتی یه بوسمم نکرد !! قبلا مجازی بی احساس بود الان حضوری! ساعت ۱ ک از مسجد اومدیم اومد بغلم کرد منم از شدت دلتنگی و ناراحت شدن از بی احساسیش زدم زیر گریه

بعد...

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده یکی روبخوای ودوستش داشتی باشی ولی اون خشک وبی احساس باشه

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

اصلا سعی نکرد آرومم کنه فقط ی بار گف چیه

منم گفتم ک بی احساسی و دلم تنگه و فلان 

اونم بجای اینکه آرامم کنه میدونین چی گف!!!!

گفت دلیل اینکه بی احساس شدم اینه ک دارم حسمو نسبت بهت از دست میدم😭😭😭😭😭 بخاطر این حرفش تا ۶ ونیم صب گریه کردم و الانم ک از خواب بیدار شدم دارم زار میزنم..

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
نامزدین؟چرا خوابگاه میمونی اگه عروسی کردین

۴ ساله خونه خودمم

اسی نزار رابطه تون سرد شه هواست باشه مثلا باهاش تصویری حرف بزن حرفای عاشقانه بزن بگو که دلتنگشی

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️
اصلا سعی نکرد آرومم کنه فقط ی بار گف چیه منم گفتم ک بی احساسی و دلم تنگه و فلان  اونم بجای ای ...

ای بابام خب چرا دلیلش رو میپرسیدی ازش چرا اینجور شده با منطق برو جلو اصلا غصه نخور آبجی 

اصلا سعی نکرد آرومم کنه فقط ی بار گف چیه منم گفتم ک بی احساسی و دلم تنگه و فلان  اونم بجای ای ...

چرا خب دلیلش چیه؟

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

خب پس مدلش نیس

حسی بهت نداره

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین