2777
2789
عزیزم دکتر نمیشناسم ولی طبق تجربه ام پیشنهاد می دم غروب به بعد سردی نخوره... و سعی کن نزدیک خداب یه ایوان نبات داغ و چند قطره عرق نعنا بهش بده... خیلی موثرع
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است کارم از گریه گذشته است.... به آن می خندم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه تاپیک هست دکترهای خوب رو معرفی کرده ولی لینکش رو ندارم . تو اون بگرد. یا دم ظهر تاپیک بزن راهنماییت کنن. من شنیدم دنبلان گوسفند رو کباب کنن بدن به بچه خوب میشه
منتظر خبرهای خوبم
ببخشید دخترت تازگی خودشو خیس میکنه یا قبلا هم میکرد؟ آخه بنا بر تجربه خودم میگم دختر من 20 ماهگی دیگه پوشک نشد خرداد بود تا اوایل آبان حتی یکبار خودشو خیس نکرد اوایل آبان حدود یکهفته هر شب جاش خیس میشد تا متوجه شدم اتاقش دم صبح سرده و بچه از سرما اینجوری شده به محض عوض کردن جایوخوابش خوب شد
منتظر اتفاقات خوبم 
اویل که از پوشک گرفتمش شبها هم جیش داشت بلند میشد و میگفت جیش دارم ولی چند ماه بعدش دیگه شبها نمیگه و شبها جاشو خیش میکنه. البته سرما هم ممکنه تاثیر داشته باشه . چون وقتی سردش بشه بیشتر جیش میکنه خلاصه شبا مارو بسته به جیش انقدم ماشالا زبون داره میگم شبا پوشکت کنم میگه مگه من نی نی هستم بهش برمیخوره نمیزاره زیرشم از این تشکهای مشمائی بندازم به غرورش برمیخوره خلاصه من موندم و یه دنیا جیش