من تو نامزدیم چندین بار دعوامون که میشد به خانواده همسرم میگفتم یعنی زنگ میزدم میگفتم اینجوری کرده اینجوری گفته باهاش صحبت کنین یا با خالش رابطم خوب بود میگفتم الان تو یکی از تاپیکا یه خانومی گفت که نباید بگیم مگه چی میشه ؟
بعد ها سو استفاده میکنن اصلا هر مشگلی دارین ب خانواده ها نگید لطفا من خودم تو این ۳ سال عقد ۲سال میگ ...
خب اتفاقا اقوام شوهر درمورد پسرشون بدونن بهتره چون هرچی بشه از چشم پسره میبینن ، خانواده خودتم درسته همش فکر میکنن رابطت بده نباید به خانوادت بگی و من این اشتباه کردم و گفتم ولی اقوام شوهر هرچی بیشتر درمورد عیب پسرشون بدونن به نفع دختره نهایت فکر کنن رابطت بده مهم نیست
خب اتفاقا اقوام شوهر درمورد پسرشون بدونن بهتره چون هرچی بشه از چشم پسره میبینن ، خانواده خودتم درسته ...
ن ببین گلم حرفتم اشتباه تو قرار با اون پسر ازدواج کنی چرا دعوا مشگلاتو کسی باید بدونه فردا پس فردا ی دعوایی با خانواد شوهر داشته باشی میگن پس تو بدی و پسر خوبه هیچوقت ب هیچ عنوان حرفارو نگو ب کسی حتی ب نزدیک ترین کست ....خودت حل کن من خودم اولا میگفتم با خانواد شوهر مشگل افتادم همه گفتن من بدم و اگ شوهرت هم بفهمه سرد میشه نسبت بهت من خودم الان هیچی نمیگم ب کسی
ن ببین گلم حرفتم اشتباه تو قرار با اون پسر ازدواج کنی چرا دعوا مشگلاتو کسی باید بدونه فردا پس ...
البته برای منم گفته بودن بچس و حساسه ، ولی من به مامانم میگفتم وقتی مامانه نامزدم زنگ میزد به مامانم ، مامانم همه چیزو بهش میگفت و میگفت که باهاش صحبت کنه من خودم اصلا باهاشون حرف نمیزدم