2777
2789
عنوان

دره دنیا زدم

66 بازدید | 3 پست

دره دنیا زدم،دنیا علی بود

به عقبی سر زدم، عقبی علی بود

به مسجد رفتم از بهر عبادت ،بنا و بانیو بنا علی بود

بنازم باغبان و باغ گل را

بنازم مصطفی ختم رسل را

بنازم بوتراب و بوالحسن را

علی مرتضی بت شکن را

ای آقای مظلومم🥺😭یا امیرالمومنین

هرچقدر مقدور بود صلوات و سوره قدر هدیه کنین به امیرالمومنین علی ابن ابی طالب،ان شاالله شفاعتتون کنند در دنیا و آخرت❤ 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲

یه واقعیت در قالب طنز(شوخی) میخوام در مورد تاپیکت اظهار کنم،ناراحت نشی یه وقت

عزیزم بجا اینهمه کار سخت که ازمون خواستی اون عکستو بردار که دل منو از جاش کند مگه دیگه یادم میمونه صلوات و.... بفرستم خب دختر 

والا بوخودا😉

یه واقعیت در قالب طنز(شوخی) میخوام در مورد تاپیکت اظهار کنم،ناراحت نشی یه وقت عزیزم بجا اینهمه ک ...

سلام.نوشته بودم اگر واستون مقدور بود صلوات بفرستین.ک اگرم صلوات بفرستین واسه امیرالمومنین ایشون نیازی ندارن فقط خوده شما هستین ک سود میکنین.تاپیکمم طنز نبود ک با طنز جواب بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.نوشته بودم اگر واستون مقدور بود صلوات بفرستین.ک اگرم صلوات بفرستین واسه امیرالمومنین ایشون نیاز ...

سلام

فرقی نمیکنه تاپیکتون طنز بود یا نه

چون از نظر دستوری،قواعدیا... پیام طنز تو این مکان مجازی لزوما" نیازی به پیش نیاز نداره که حتما پیام قبلش طنز باشه حاجی خانوم جون