suna_h مدیر استارتر عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 621 عنوان دوره فست فود 3807 بازدید | 22 پست رفتم الان میخوام وارد بازار کار بشم پیج بزنم به نظرتون چه جوری شروع کنم. 1402/01/23 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 چیا یاد گرفتی ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
خورشت_بامیه_10 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 1800 من همه چی بلدم ب شوهرم میگم بیا ی رستوران فست فود بزن میگه ب زحمتش نمی ارزه😐
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42291 پیج بزنی واسه فروش یا واسه تعلیم؟ پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42291 من همه چی بلدم ب شوهرم میگم بیا ی رستوران فست فود بزن میگه ب زحمتش نمی ارزه😐 منم خیلی چیزا بلدم ولی فقط واسه خودمون درست میکنم پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 اول بابد وسایل کارتو بخری مغازه اجاره کنی چند مدل بپزی عکس بگیری بزاری تو پیجت.پیج های معروف فست فودو فالو کنی و فالوراشونم فالو کنی هی نظرسنجی بزاری و تخفیف بزاری مسابقه بزاری تبلیغ کنی کارت تبلیغ چاپ کنی بنر بزنی قیمتای پایین بزنی با سود پایین کلیپ درست کنی بزاری تو پیجت ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
shivaee عضویت: 1396/04/16 تعداد پست: 2548 فینگر فود زحمتش زیاده نمی ارزه نون کلفت و کار نازک تو این دوره زمونه به جایی نمرسه
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42291 فروش خوب اونجوری باید مغازه داشته باشی.. حداقل بیرون بر.تراکتم میتونی پخش کنی. دوتا ساندویچ بخر یکی رایگان ببر ام ایده خوبیه. پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خورشت_بامیه_10 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 1800 منم خیلی چیزا بلدم ولی فقط واسه خودمون درست میکنم خب در حال حاضر که بله برای خودمونه اما خب اگه ادم هنری ک داره رو ب کار بگیره ک بد نیس