2777
2789

سلام میخام دیپلم انسانی هم بگیرم

برا دانشگاه بدون کنکور از کدوم دیپلممم میتونم استفاده کنم.؟؟

تو حتی از خودت زیباتری...

من پرسیدم دیپلم نظام جدید رو پیام نور قبول کر  دیگه اینارو نمدوکمم

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
من پرسیدم دیپلم نظام جدید رو پیام نور قبول کر  دیگه اینارو نمدوکمم

دیپلم تجربیم نظام جدید هست

چون امسال میخام کنکور انسانی بدم میخام دیپلم انسانی هم بگیرم

حالا نمیدونم برا رشته های بدون کنکور که با سوابق هست از دیپلم تجربیم میتونم استفاده کنم یا چون کنکور انسانی دادم باید حتما از دیپلم انسانی استفاده کنم🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیپلم تجربیم نظام جدید هست چون امسال میخام کنکور انسانی بدم میخام دیپلم انسانی هم بگیرم حالا نمیدو ...

برا دولتی اره از انسانی 

ولی پیام غ انتفاعی و آزاد گفتن هیچ مشکلی نی

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
ممنونم عزیزم بنظرتون ازاد بهتره یا پیام؟

چه رشته ای بستگی داره عزیزم

حسابداری

ببین پیام نور نیمه دولتی موقع استخدام بهتره البته گه همش پارتی میخواد بستگی به شهرتون داره که امکانات آزاد بهتر باشه یا پیام مثلا دانشگاه آزاد تهران خب صد در صد خوبه 

به هزینه هم بستگی داره آزاد واقعا هزینه بره البته دیگه با لیسانس کاری نمیشه لیسانس رو بگیر فوق رو دولتی قبول شی محشره معدل خیلی مهمه هر جا رفتی اون رو بالا نگه دار

ببین پیام نور نیمه دولتی موقع استخدام بهتره البته گه همش پارتی میخواد بستگی به شهرتون داره که امکانا ...

من بندر عباس هستم

نمیدونم برم ازاد یا دولتی

اخه همه میگن ازاد مدرکش معتبرتر از پیام هست

و اینکه کلاسای پیام غیر حضوریه

من بندر عباس هستم نمیدونم برم ازاد یا دولتی اخه همه میگن ازاد مدرکش معتبرتر از پیام هست و اینکه ک ...

نه پیام دیگه اونطوری هم غیر حضوری نیس 

بستگی داره دیگه من میشناسم طرف از آزاد لیسانس داره هیچی بارش نیس مدرک هم همش مهر وزارت علوم میخوره میتونی از دانشجو ها بپرسی که همون دانشگاه هستن 

پیام نور نیمه دولتی 

هزینش هم خ پایینه ولی آزاد خب مثل قیف میمونه ورودی راحت خروجی سخته از بس پول میخوان  و استاد جزوه میده فقط ولی اگه دولتی شد دولتی برو

نه پیام دیگه اونطوری هم غیر حضوری نیس  بستگی داره دیگه من میشناسم طرف از آزاد لیسانس داره هیچی ...

دولتی فک نکنم قبول بشم

ممنونم ازت گلم

حسابداری

من رشتم حسابداری بود 

طبق تجربه خودم اولویت اول سراسری بهتره نشد دانشکده های غیر انتفاعی

غیر انتفاعی از نظر تدریس دقیقا مثل سراسریه ولی 

سبک‌ تدریس پیام نور کاملا متفاوته و البته ازاد هم خوبه ولی هزینش خیلی بیشتر از غیرانتفاعی در میاد