2777
2789
عنوان

چطوری تلگرام دانلود کنم؟؟

432 بازدید | 8 پست

از گوشی مامانم شیریت کردم (موبوگرام ایکس) ولی کار نمیکنه اصلا 

وقتی برنامه رو باز میکنم ی صفحه مشکی میاد و ۱۰ دقیقه هم توش باشم همونطوری میمونه😐 

از کجا و چ تلگرامی دانلود کنم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تلگرام اصلی دارم 

الان نمی‌دونم از کجا دانلودش کنی 

فیلت‌ر شکن داری تو سایت ها و گوگل‌پلی هست 

اکه نداری راحت ترین راه اینه اینجا به یکی بگی واسه خودش رو از ایتایا روبیکا بهت بفرسته فایلش رو 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
من که تلگرام اصلی دارم  الان نمی‌دونم از کجا دانلودش کنی  فیل ت‌ر شکن داری تو سایت ها و ...

فيلت. ر شکن دارم ولی گوگل پلی باز نمیشه برام 

شما میتونی بفرستی؟ داخل روبیکا 

فيلت. ر شکن دارم ولی گوگل پلی باز نمیشه برام  شما میتونی بفرستی؟ داخل روبیکا

اوه راست میگی گوگل پلی کلا از ریشه بسته شده واسه ما که تو ایرانیم 

اره آی دی بده تلگرام اصلی دارم میفرستم بهت ببین میشه یا ن

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
اوه راست میگی گوگل پلی کلا از ریشه بسته شده واسه ما که تو ایرانیم  اره آی دی بده تلگرام اصل ...

بله واتساپمم نتونستم بروز رسانی کنم کلا پرید:/

خیلی ممنونم میشه تو پیوی تون بدم؟