2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت😂

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

اصلا پر هاشونو نباید بزنید یعنی چی آخه 

حتی اگر میخواد درش بیارید در و پنجره هارو ببندید و بیارید تو خونه بچرخند این کارها چیه 

اگر شوهرت شاه پر هارو زده باشه بیچاره ها بدبخت شدن 

من پرورش دهنده هستم 

پر هاش متخصص باید کوتاه کنه رگ های خونی بزنید دیگه هیچ وقت نمیتونه پروز کنه 

کاش وقتی ی کاری بلد نیستن انجام ندن یا حداقل داخل اینترنت سرچ کنن

اصلا پر هاشونو نباید بزنید یعنی چی آخه  حتی اگر میخواد درش بیارید در و پنجره هارو ببندید و بیا ...

پراشون که باید کوتاه بشه چون پرواز میکنن میخورن توی دیوار یا پنجره و جناق سینشون میشکنه 

ولی پرای بلندو نباید کوتاه کردددد باید حداقل تا نیم متر بتونن بپرن

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️

پراشون که باید کوتاه بشه چون پرواز میکنن میخورن توی دیوار یا پنجره و جناق سینشون میشکنه  ولی پ ...

نخیر 

من خودم دارم پر هاشم بلنده 

پرنده است بلده پروازو 

تازه بچه بود چند بار اره خورد به دیوار و کمد ولی درحدی نیست ک بشکنه جناغ خودشون غریزی بلدن 

از اینکه بال هاشون قیچی بسه و درد بکشن خیلی بهتره 

و تازه با صاحبشان هم قهر میکنن 

من سه ساله دارم دیگ استاد شدم 

اصلا پر هاشونو نباید بزنید یعنی چی آخه  حتی اگر میخواد درش بیارید در و پنجره هارو ببندید و بیا ...

شاه پرا رو یکم قیچی کرد میتونه یکم بپره الان 

خودش میگه پرسیدم از کسی بلدم