2777
2789
عنوان

تولد دوست شوهرمه چی بخریم براش؟؟ توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 56 پست
خط زن هم گزینه خوبیه از ۳۰۰ داره به بالا،،مارکای مختلف جیمی خیلی معموله و قیمت مناسب

خطزن چیه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سكه پارسيان بخر هرچي بگذره از ارزش هديت كم نميشه اونم بعدها بخواد جبران كنه واست ي چيز ارزشمند ميا ...

مرسی عزیز دلم 

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
دوست همسر من که براش قهوه ساز اورد 5 میلیون

😂😂😂 کادو خدایی باید اینجوری باشه ها

۲۸ سال

من چون تولدی نیستم نمیتونم درک کنم این مرد گنده زنگ زده گفته بیاین تولدم کادو هم میخوام😑😑😂😂

در هر صورت نظر من روی پارسیانه

اگه خیلی هم صمیمی هستین و تولد صمیمیه باید ببینی ب چی علاقه داره

من چون تولدی نیستم نمیتونم درک کنم این مرد گنده زنگ زده گفته بیاین تولدم کادو هم میخوام😑😑😂😂 در ...

😂😂😂😂 نگفته کادو میخوام

خب ببین میدونیم به چیا علاقه داره ولی واقعا چیزی بخایی بخری زیر یکی دو تومن نیست