2777
2789
عنوان

الان روزم باطله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 50 پست

فک کنم باید بگیری امروز..شایو بعدا هم یکی حاش بشی احتیاطی...۰۳۵۱۳۸۵ بزنگ حتما بپرس..احکامه

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

نمیدونستی دیگه عزیزم باطل نیست

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سایت پاسخگو بپرس 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اع وا هستکم؟من چرا نمیشناسمت

چه دنیایی شده فرزند ننوشو نشناسهههه🥺😫😫😂😂

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
سلام خوبی کم پیدایی  مبنی رو بر این بگیر که نداده بوده  اگه فکر میکنی داده بعدا یه روز ق ...

سلام عزیزم قربونت تو خوبی

خودم حس میکنم همون لحظه ک قورت دادم ی ثانیه بعدش اذان زده باشه حالا میگیرم ان شاءالله ک قبوله

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
فک کنم باید بگیری امروز..شایو بعدا هم یکی حاش بشی احتیاطی...۰۳۵۱۳۸۵ بزنگ حتما بپرس..احکامه

امروزم بزور گرفتم شرایطشو ندارم امیدوارم قبول باشه

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
سلام عزیزم قربونت تو خوبی خودم حس میکنم همون لحظه ک قورت دادم ی ثانیه بعدش اذان زده باشه حالا میگیر ...

آره شک به دلت راه نده 

قبوله انشاالله

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😶فضولیم گرفت کیستی😶😂

مگه ننو ی دیگه ای دارییی که نشناختییی؟  

الام هسدم😌🧸💚

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
هیییی الامم تو کجا اینجا کجااا🥺🥲

دیگه دیگه..🤧👈👉