2777
2789
عنوان

چقد سخته با وجود عشق مجبور شی جدا بشی

1772 بازدید | 100 پست

بچه ها ما ۴ سال عاشق هم بودیم

چقدر کارا کردیم برا رابطمون برا به ثمر رسیدنش

خیلی دلم میسوزه که دیگه نه میتونم اینجوری ادامه دادنو تحمل کنم نه شرایط لعنتی جوریه که ما بتونیم رسمی کنیم

مشکل اصلیمون دور بودنمونه وگرنه فعلا اصراری به اردواج نداشتیم

میخوام بدونم اونایی که تو این شرایط بودن چطوری تونستن 

یا اصن بعدش با کسی آشنا بشن 

بچه ها واقعا دوسش دارم ولی از این مدل رابطمون خستههه شدم

انگار تو یه نقطه متوقف شدیم

Nurse🏥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷_۸ ساعت من که نمیتونم برم اونم چندماه یه بار درحد چند رور میاد دیدنم البته مجازی نبوده دوستیمون ب ...

خب منم اين شرايط و داشتم ولي بالاخره ازدواج كرديم بعد ٧سال

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami

میدونی ماجرای چیه تاثیر قرن و عصری که هستیم. فست فود فست نت فست همه چی سریع خواه شدیم. البته ۴ سال کم نیست نمیدونم چقد دیگه وقت میخواسته احتمالا بعد ازدواج باید میرفتی شهرشون و اینو تو خودت ندیدی بتونی دل بکنی هرچی که هست تصمیم درست گرفتی فاصله سخته کار هرکسی نیست. احساسات وقت لازم دارن فعلا کلهت داغه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ببین پسرداییه من خودش اراک بود عشقش شمال بود،تمااااامه تلاششو کرد تا بهم رسیدن. اگه قسمته هم باشید ...

ما ام قصدمون جدی بود ولی اون میگه صبر کن  ولی من دیگه نمیتونم

انگار همه چی برام حسرت شده 

اگه عشقش برام ثابت شده نبود میگفتم نمیخواد ولی الان فقط گفت صبر کن منم گفتم خسته شدم چندین بار اونم با گریه گفت دیگه زور ندارم نگهت دارم

بچه ها نمیدونم چی به سر اونهمه عشق اومد

واقعا به دوست مشترکمون میگم جدا شدیم باور نمیکنه

Nurse🏥
رفتین شهر اونا؟ می ارزه بنظرتون؟

والا به منم گفت صبر كن منم صبر كردم 

ببين چند سالته صبر كني ضرر نميكني؟

حرفش درسته مياد؟

شهر شما نمياد؟

دوري از خانواده رو تاب مياري؟

اینکارو نکن 💔مطمئن باش با هرکس بعد این آقا آشنا بشی همش مقایسش میکنی و زندگیت تو عذاب میگذره 

به خدا توکل کن می‌دونم سخته دیر به دیر دیدن کسی ک دوسش داری 

منم اینطوریم ۳ سال از عشقمون میگذره و می‌دونم کمه کم ۵ سال دیگ برای ازدواج فرصت میخواییم تا شرایط جور بشه گاهی خسته میشم ولی اگر عشق عشق باشه هیچی نمیتونه بهم بزنتش

میدونی ماجرای چیه تاثیر قرن و عصری که هستیم. فست فود فست نت فست همه چی سریع خواه شدیم. البته ۴ سال ک ...

حدودا یکسال و چندماه زمان میخواست

واقعا اینم جزو دلیلام بود که نه من میتونستم بکنم از شهرم نه اون

ولی من اوایلش قبول کردم برم بعد زدم زیرش 

ولی با اون شرایط خیلی حوب بود نمیتونم خاطره هامونو یه لحظه فراموش کنم همههه کاری برام میکرد با اینکه فعلا توان زیادی نداشت

همش فکر میکنم ممکنه کسی پیدا شه انقدررر به دل من راه بیاد

Nurse🏥

اينم بگم اگه قراره صبر كني براش ببين خانواده اش چه ادم هايي هستن ميتونين باهم ارتباط برقرار كنين خيلي سخته اين مدل ازدواج بايد قوي باشي عشق جاي خودش اما معضلاتي هم داره 

والا به منم گفت صبر كن منم صبر كردم  ببين چند سالته صبر كني ضرر نميكني؟ حرفش درسته مياد؟ شهر ...

حرفش درسته آره

من ۲۴سال و خورده ایم

ولی نمیدونم تاب میارم یا نه

خیلی سخته؟

شما بنظرتون ارزششو داشت؟

Nurse🏥