2777
2789
من سزارین دومم رو دکتر حسینی انجام داد. ببین عالی بودا‌ . من اصلا اذیت نشدم زود هم سرپاشدم.ولی سر او ...

خودش کامل انجام میده؟ یعنی بخیه و همه چیز؟ اولی و سومی پیش کی بودی؟ دومی رو کدوم بیمارستان انجام دادی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سزارین دومم رو دکتر حسینی انجام داد. ببین عالی بودا‌ . من اصلا اذیت نشدم زود هم سرپاشدم.ولی سر او ...

من خودم طبیعی خیلی وحشت دارم و سزارین میخوام. اما یه سریا تو دلمو خالی میکنن که سزارین بعدش اذیت میشی و درد داری تا مدت ها و از این حرفا

خودش کامل انجام میده؟ یعنی بخیه و همه چیز؟ اولی و سومی پیش کی بودی؟ دومی رو کدوم بیمارستان انجام داد ...

نه دیگه بخیه رو یکی دیگه انجام میده. اولی خالصی دومی محمدنژاد. دکتر حسینی رو بیمارستان شهدا رفتم

نباشی ، نمی تونم
نه بابا بد به دلت راه نده.  کاری نداره

خودم ترسم برا سزارین کمتره اما یه سریا واقعا بهم استرس دادن. که نمیتونی راه بری و نمیتونی کاراتو بکنی و هر چقدر مسکن مصرف کنی آروم نمیشی و از این حرفا😢

خودم ترسم برا سزارین کمتره اما یه سریا واقعا بهم استرس دادن. که نمیتونی راه بری و نمیتونی کاراتو بکن ...

تجربه طبیعی رو دارم

تا پای مرگ رفتم ولی بعد بدنیا اومدنش همه دردا رفت. سرپا شدم راه رفتم نشستم راحت غذا خوردم بچمو بغل کردم و..... اولش وحشتناک و بعدش عالی بود

من از شدت این استرسا فشارم رفت روی ۱۷ . ولی همش الکی بود

آخی. نمی‌فهمم چرا نظرات خودشونو اینطور میگن بعضیا و انقد تو این دوران پر استرس نگرانی آدمو بیشتر میکنن

تا کی درد داشتی؟ با مسکن و اینا اوکی نمیشدی؟ می‌خوام بدونم در کل راضی هستی سزارین شدی ؟ اونم پیش خان ...

من با شیاف اروم میشدم . سرسومی هم خواسام برم پیش دکتر حسینی از شهدا رفته بود. اونجا اشنا داشتم نمیخواستم جای دیگه برم. رفتم پیش محمدنژاد . اونم خوب بود حسینی بهتر بدد. محمد نژاد الان رفته تهران البته

نباشی ، نمی تونم
تجربه طبیعی رو دارم تا پای مرگ رفتم ولی بعد بدنیا اومدنش همه دردا رفت. سرپا شدم راه رفتم نشستم راحت ...

خداروشکر که در نهایت راضی بودی🌹 انشالله منم بعد از زایمان کاملا راضی باشم از انتخاب دکترم