2777
2789
عنوان

میگرن

132 بازدید | 9 پست

کسی میدونه سردرد میگرنی چطور درمان میشه

یا چطور میشه دردشو ساکت کرد؟

دکترم رفتم کاری برام نکرده

درد شدیدی دوطرف سرمو میگیره چشمام هم انگار فشار خیلی زیادی پشتشه

من رهاکین500میخورم خیلی موثرالبنه همیشه نمیخورم وقتایی که دردم نتونم تحمل کنم یا مهمانی چیزی باشه نخوام دمغ بنظر برسم

البته این مسکن درمان نیست برای درمان باید پیگیری کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگرن چشمی دارم خیلی اذیتم میکنه باتجربه ای که دارم اینه ک غذاهایی که مدتی میمونه + خیارشور+ادویه +کاکائو+پنیر میگرن تشدید میکنه بعلاوه استرس هم میتونه عاملش بشع یا دیرخوابیدن درضمن نگاه طولانی مدت به مانیتور یا صفحه گوشی هم تشدیدش میکنه فقط باید رعایت کنی چون دکتر کارخاصی نمیکنه البته من ازیکی شنیدم حجامتم خوبه اماخودم امتحان نکردم

منم میگرن چشمی دارم خیلی اذیتم میکنه باتجربه ای که دارم اینه ک غذاهایی که مدتی میمونه + خیارشور+ادوی ...

البته امروز چند تا از این پرهیزات که گفتیدو انجام دادم،احتمالا از همونه،من زالو انداختم،حجامت کف سر هم انجام دادم یه مدت طولانی خوب بودم ولی دوباره میگیره

البته امروز چند تا از این پرهیزات که گفتیدو انجام دادم،احتمالا از همونه،من زالو انداختم،حجامت کف سر ...

آها پس منم انجام بدم چون واقعا اذیتم میکنه و یجوریه که کارم همش با گوشی و مانیتوره خیلی تاثیر داره تو میگرنم

من بوتاکس درمانی زدم برای میگرنم خداروشکر خیلی عالی بود برا من سردرد میگیرم اما مثل قبل زیرسرم و...نمیرم دردش برام قابل تحمل .

امیدوارم زودی خوب بشی.

تخمه هم میگرن تشدید میکنه.

دکتر قبلا بمن روزانه پروپرانول داده بود با پوکساید اونم خیلی خوب بود میخوردم ولی از وقتیکه بوتاکس زدم دیگه قرص نمیخورم.