2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید ممنون متاهل ها

247 بازدید | 14 پست

سلام دوستان،سوال داشتم،اگه ۲،۳ روز مونده به پریود،رابطه داشته باشم،امکان حاملگی وجود داره؟لطفا جواب بدید

من میخام با تنبلی به جایی برسم💪🥲تلاش و کوشش ک همه بلدن🍂☹

امکان هرچیزی وجود داره

کم هست ولی صفر نیس

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال خیلی کم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من اولی رو چون موعدم سرساعتو منظم بود دقیقا شب قبلش باردار شدم با یبار

وای پس میشه ک بشه

من میخام با تنبلی به جایی برسم💪🥲تلاش و کوشش ک همه بلدن🍂☹
من اولی رو چون موعدم سرساعتو منظم بود دقیقا شب قبلش باردار شدم با یبار

عزیزم شب قیل پریود نمیشه 

بارداری زمانیه که تخمک گذتری اتفاق بیفته یه شب قبل پریود تخمکی وجود نداره 

چرا اطلاعات غلط میدین ؟ 

عزیزم شب قیل پریود نمیشه  بارداری زمانیه که تخمک گذتری اتفاق بیفته یه شب قبل پریود تخمکی وجود ...

من خودم یکبار همون اتفاق افتادو باردارشدم خبر از وضع خودم ندارم ک نگران اطلاعات غلط من هستید؟