2777
2789
عنوان

درست کردن دندون بچه با بیهوشی

441 بازدید | 62 پست

خانما دخترم ۴ سالشه ۸ تا دندون آسیاباش خرابه میخوام درست کنم گفتن باید بیهوش بشه. خیلی نگرانم. کسی انجام داده؟ گفته نیم ساعت بیهوشه کلا. بعدش درد داره؟

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرانی نداره عزیز دلم.دختر من هنوزم که پایه هشتمه نذاشته ببریم دنداناشو درست کنیم خیلی میترسه الانم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

من تجربه ندارم عزیزم فقط میدونم دندون آسیاب خیلیییی مهمه

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️
من که قرص میخوردم خودش کنار نمیات با بی حسی؟ 

دیروز رفتیم برای معاینه اصلا حا1ر نشد بشینه دندوناشو ببینن تو بغل باباش معاینش کرد

من خودم با بیهوشی دندونامو درست کردم

نه بعدش اصلا درد نداره ولی گیجه 

بگو فلورایدتراپی هم انجام بدن براش

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نگرانی نداره عزیز دلم.دختر من هنوزم که پایه هشتمه نذاشته ببریم دنداناشو درست کنیم خیلی میترسه الانم

دخترم درد داره یه ماهی میشه که درست چیزی نخورده میگه دندونم درد میگیره

دندوناش شیری نیست ؟ ای بابا ۸ تا ؟ نشنیدم نا حالا بیهوش کنن چرا بی حسی نمیزنن

چون بچه همکاری نمیکنه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
دندوناش شیری نیست ؟ ای بابا ۸ تا ؟ نشنیدم نا حالا بیهوش کنن چرا بی حسی نمیزنن

چرا شیریه ولی گفت تا ۱۲ سالگی اسیابا نمیوفته 

من تا حالا بچمو امپول هم نزدم😔

وا جدی،؟ مریض میشه چیکار میکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....