2777
2789

@m_fk  

عزیزم هنوز حرمی؟؟؟؟

میشه بیای یه لحظه لطفا

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
دعا برا امضات 

مرررسی مهربون💜

منم برای امضاتون دعا میکنم🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم حرم نیستم دیگه،سه روز بودم

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)

سلام

حیف شد میخاستم بگم اونجا برای ما هم دعا کنی😢

میشه چند نفر رو بگم براشون دعا کنی؟؟؟

خدیجه برای سلامتی کاملش و آرامش دلش و حاجت روایی ....

علی برای سلامتی و حاجت روایی و آرامشش

داود برای سلامتی و سربه راه شدنش

فاطمه برای سلامتی و خوب موندن زندگیش و بچه دار شدنش

کوثر برای سلامتی و آرزوهای دلش

و همه مریضا و داغدیده ها و چشم انتظارا

و زهرا برای سلامتی و حاجت رواییش 

ممنونم ازتون 

الهی حاجت روا بشین

به نیت شما و همگیمون

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

لطفا برای سلامتی ایمانعلی و مادرش دعا کن

و برای سلامتی پدر یکی از همسایه هامون که بیمارستانه

و برای یکی دیگه از همسایه هامون که پارسال این موقع سالم بود و امسال قطع نخاع شده 

دعا کن خدا بایه معجزه بزرگ همه مریضا رو شفاء کامل بده

مرسی🌹

ببخش زیاد گفتم 

سلام عزیزدلم،اسکرین شات گرفتم از پیام هاتون💙دفعه ی بعدی که رفتم حرم اولین نفر شما💙

دوستای عزیزم که توی دایرکت باهاتون در ارتباطم؛اگه کاربریم رو بستم،توی واتس اپم و اینستگرامم بهم پیام بدید💙🥰(فقط و فقط کسایی که باهاشون در ارتباطم.چون اینستگرامم با هویت و اسم فامیل واقعیمه و نمیتونم به هرکسی بدم)
سلام عزیزدلم،اسکرین شات گرفتم از پیام هاتون💙دفعه ی بعدی که رفتم حرم اولین نفر شما💙

ممنونم مهربون

خیلی لطف میکنی💜💜💜