2777
2789
عنوان

بنظرتون موهامو چکار کنم؟

162 بازدید | 19 پست

خیلی بلند شده و حجمشون زیاد اصلا نمیتونم بهشون برسم یه کم موخوره داره

موها جلوم تا چونم هست نه قاطی عقبیا میره نه جلو 

جلوه قشنگی نداره

چکارشون کنم چه مدلی کوتاه کنم؟

دیدی چطور نبودنتو یاد گرفتم دیدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موهام خیلی بلند و پرپشته...سالهاس کوتاه نکردم تا زیر باسنم هست....مدل کوپ و مصری نمیاد چون پف می‌کنه ...یا باید حالت آبشاری تیکه تیکه خرد کرد یا مردونه ی کوتاه...مردونه به من خیلی میاد خودم بیبی فیسم کوچیکتر نشون میده سن رو ..و صورت رو گردتر...یه مدت حس میکردم یه چیزیم کمه...آخرین بار مردونه زدم و بعد اون یبار رفتم آرایشگاه و پایینش رو صاف کردم ...من فقط جلوی موهام رو اریب کوتاه میکنم و فرق کج باز میکنم...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
کوتاه کنی لحظه ای خوشی عمری پشیمون امضا یک موکوتاه پشیمون

خخ  چرا عمری پشیمون دوباره بلند میشن

موها من رشدشون خیلی زیاده 

دیدی چطور نبودنتو یاد گرفتم دیدی؟
خخ  چرا عمری پشیمون دوباره بلند میشن موها من رشدشون خیلی زیاده

چون موی بلند رو یهووو کوتاه میکنی حس عجیبی بهت دست میده...یجور ته دلت خالی میشه و حس پشیمانی 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)