2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

193 بازدید | 14 پست

من آندومتریوز دارم الان یکم سایزش کوچیک شده نسبت به قبل ولی یکم چسبندگی داره دکتر گفت که برای بچه دار شدن باید زودتر اقدام کنید از همین حالا ولی واقعا شرایطشو ندارم پسرم دوسالشه و وضعیت ما از نظر کار شوهرم نامشخصه و معلوم نیست تو اون شهری که زندگی میکنیم بمونیم و دور از خانواده ها هستیم واقعا نمی‌دونم باید چکار کنم از طرف دیگه خودمم تو این دوسال خونه بودم و هیچ کاری نتونستم بکنم نه کاری نه درسی ولی واقعا دوست دارم بچه دوم رو بیارم واقعا موندم😔

اگه شرابط مالیشو نداری نیاریاااکلا از همه لحاظ شرایطشو داری بیار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله داریم شرایطشو...

وضع مالیت خوبه؟ مامانت اینا کمکت میکنن؟ 😍😍😍بیاررررررر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

اصلا مشخص نیست که بتونم بچه دار بشم

انشاالله که میشی 

منم شبیه شماست وضعیتیم برای اولی هم مشکل داشتم خواست خدا به دنیا اومد

منتظرم از پوشک بگیرمش برم دنبال کارهای بعدی به امید خدا

انشاالله که میشی  منم شبیه شماست وضعیتیم برای اولی هم مشکل داشتم خواست خدا به دنیا اومد منتظر ...

بله منم دقیقا منتظرم که از پوشک بگیرم پسرمو...انشالا که هر چی خیره همون پیش بیاد توکل بر خدا التماس دعا❤️❤️❤️

عقب موندن کارات مهمتره یا حسرت بچه ؟ 

کارا و زندگیت  رو بعدا هم می تونی با دو تا بچه روبراه کنی عزیزم ، وقتی دکتر بهت این طوری گفته عقب ننداز اقدام رو 

نگران هم نباش، بچه پشت سر هم سختی داره ولی سختیش می گذره و تموم میشه ، همیشگی نیست، بچه هات میمونن و دنیای شاد خواهر برادری🥰🥰 نه تک فرزندی و حسرت مدام

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍