2777
2789

سلام.این تاپیک رو زدم یه کم در مورد دیابت بگم.

دیابت یعنی چی بخورم و چقدر بخورم چی بده و چی چقدر قندم رو بالا می‌بره

دیابت یعنی تغذیه سالم و زندگی سالم باید داشت

دیابت یعنی ورزش اجبار

دیابت یعنی مثلا اگر یک هفته رعایت نکنی دارو نخوری انسولین نزنی قندت شدید بالا می‌ره و تنظیمش خیلی زمان می‌بره ولی اگر یک هفته رعایت کنی و ورزش و دارو انسولین تنظیم میشه.دیابت یعنی شیرینی و بستنی هست ولی نخوری یعنی زولبیا بامیه ماه رمضون هست نخوری یعنی هلیم بدون شکر باشه..دیابت یعنی مدام دکتر و هزینه...بله دیابت اینطوریاست..قدر سلامتیتونو بدونید و شرایط سخت دیابتی اگر دیابتی تو‌خانواده داری درک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فقط یه سوال چیا بخوره ادم بستنی نه بامیه نه هندونه نه طالبی نه و حتی برنج نون 

برای یه دیابتی هیچی ممنوع نیست..دیابت راه داره..متخصص تغذیه کمکش می‌کنه خودش هم همکاری می‌کنه و مهم تر از همه اینکه داروها و انسولین برای همینه که اگر مثلاً یه اسکوپ بستنی آدم میخوره قندش به سقف نچسبه

دیابت خیلی بده ماازسمت خانواده ی خودم یه دیابتی ام نداریم ولی خانواده ی شوهرم مادرشوهرپدرشوهرم هردودارن مادرشوهرم دیابت زده به چشماش هرماه آمپول میزنه چشماش ــپدرشوهرمم دیالیزیه زده به کلیه هاش ـبرابچه هام نگرانم نکنه ارثی بشه براشون

دیابت خیلی بده ماازسمت خانواده ی خودم یه دیابتی ام نداریم ولی خانواده ی شوهرم مادرشوهرپدرشوهرم هردود ...

انشالله نشه من یهویی شد.منم از سمت خانواده پدریم و پدرم خیلی دیابتی داریم 

هیشکی بهتر از ما نمیدونه چقدر جدیه😔 ولی من خیلی سهل انگارم متاسفانه

منم همینطور بودم..یک هفتست رعایت میکنم بهتره وضعیت فهمیدم چطور کنترل کنم قندمو

منم پدرشوهرم جفت پاش شکست متاسفانه آنقدر کله پاچه ومواد قندی اون زمان خورده بوده دیابت گرفته اما الان رعایت میکنه وقندش دربدترین حالت ۲۰۰هست.

اماخواهرم بعد از ۴۰سالگی دیابت نوع ۲گرفت اونم مواد قندی زیاد ميخورد وبعدش هم رعایت نکرد الان انسولین میزنه قندش تنظیم نیست همش قندش میفته تا۵۰ میاد قندش هم بره بالا تا ۴۰۰میره متاسفانه

❤ 
دیابت خیلی بده ماازسمت خانواده ی خودم یه دیابتی ام نداریم ولی خانواده ی شوهرم مادرشوهرپدرشوهرم هردود ...

نوع دوعه و اون خیلی ارث توش دخیل نیست و با حفظ شرایط مخیطی و کنترل حل میشه