2777
2789

نه ایناهمش چرته نگیر

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بهش علاقه نداری که با دعا مهرش ب دلت بیوفته

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM
طلسم برای خانومای بیسواده مطمئنا امیدوارم جزوشون نباشی 

نبودم و نداشتم اما میدونی گاهی اوقات زندگی مجبورت میکنه به یه سری کارا منکه نمیتونم جداشم میخوام شوهرمو دوست داشته باشم

نبودم و نداشتم اما میدونی گاهی اوقات زندگی مجبورت میکنه به یه سری کارا منکه نمیتونم جداشم میخوام شوه ...

توام مثل خواهرمن درک میکنم مشکلاتی روکه داری

اما تجربه آدما ثابت کرده طلسم تا ی مدتی اثر میکنه

حتی‌اگه‌بمیرمم‌فکرت‌نمیره‌ازسرم:)
توام مثل خواهرمن درک میکنم مشکلاتی روکه داری اما تجربه آدما ثابت کرده طلسم تا ی مدتی اثر میکنه

پس چیکار کنم هر چی تلاش می‌کنم نمیشه کاش یه مشکلی بود با پول حل میشد🥲