خودم امشب خیلی حرفا میخوام بزنم .حس و حال عجیبی دارم انگار اتفاقات بد این چن هفته یه تلنگر بزرگ بود که به یه دید دیگه زندگی ام رو از نو ارزیابی کنم .آدم قدر نعمتها رو نمیدونه و داشته ها ش براش عادی میشن.خدای بزرگ بابت داشته هام و نداشته هام شکر .بابت همه اتفاقاتی که من ناراضی بودم اما فهمیدم چقدر به جا و سرموقع درست اتقاق افتادن یا نیفتادن ازت ممنونم.خدای بزرگ حکمتت رو شاکرم .ازت ممنونم بابت اینکه تا به امروز دستمو گرفتی و منو قدم به قدم جلو بردی .جاهایی شاکی شدم اما بعد حکمتش رو فهمیدم .من نادان رو به حال خودم وا نگذار و باز هم خودت دستمو بگیر و منو پیش ببر .خدایا .نعمتهای زندگیمونو ازمون نگیر .ن۵متهای زندگی من اول مادرم و بعد بقیه فامیل عاقل اطرافم هستن.خدایا خواهرانم رو عاقبت به خیر کن .اگه راهشون اشتباهه برشون گردون .خدایا مادرمو سلامت بدار.و خدایا حواست بهم بوده تا حالا از این بعد هم خودت بقیه قصه ام رو بنویس که زیبا نوشتی تا حالا.خدایا دعاهام و برآورده کن .لب مادرمو خندون کن .و منو بنده لایقی کن .اول ظرف اش رو بده بعد مرتبه اش رو برسون .۷دایا برام خوب بخواه .برای همه خوب بخواه .امین یا رب العامین