2777
2789
عنوان

صفر تا صد حرف آخر بهتره یا راه ابریشم آلا واسه تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 26 پست
کجایی؟ من یه برنامه ۵ روزه حرف اخر دارم خواستی برات میفرستم بینشون ک خوبه یا نه

مشهد

ممنون میشم بفرستی

چون من‌ اصلا استاد هاشون رو نمی شناسم

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                
بستگی به سطحت داره  برای کنکور سال بعد میخای؟  باید ببینی با چه استادی اوکی. هستی و میفه ...

آره واسه سال بعد میخوام

چون تقریبا درس هارو یک مقدار به خاطر مجازی ها ضعیفم می خوام یک چیزی باشه که خوب تدریس کنه

لطفا واسم دعا کنید یا صلوات بفرستید که به اون چیزی که میخوام برسم                                                        مرسییییییی❤️❤️😘.                                              راستی دوست من لبخند بزن چون تو با لبخند خیلیییی زیبا تری❤️☺️☺️.                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از راهنماییتون 

مشهد ممنون میشم بفرستی چون من‌ اصلا استاد هاشون رو نمی شناسم

من تربت حیدریم😂

ببین این برنامه ۵ روز با حرف اخر چنتا تدریس از دروس مختلف داده ک میبینی اگه دیدی باهاشون اوکی هستی اون موقع سفارش میدی من خودم اول اونو سفارش دادم بعد دیدم خوبه صفرتا صدشو خریدم

حالا دوس داشتی درخواست دوستی  بده

آره گل دانشگاهم

پکیج صفر تا صد حرف اخرتون کامله هنوز دارینش؟

چون منم میخواستم بخرم منتها خیلی گرونه برای همین دنبال دست دومم اگه شما دیگه بهش نیاز ندارین خواستین بفروشین ممنون میشم بهم بگین   

°•خوب ترین آدم بده دنیا... °•
پکیج صفر تا صد حرف اخرتون کامله هنوز دارینش؟ چون منم میخواستم بخرم منتها خیلی گرونه برای همین دنبال ...

آره کامله عزیزم اکثرن نو هستن حتما فقط قبل شما یکی خواسته بود براش نگه دارم اگه اون کنسل شد بهت میگم

آره کامله عزیزم اکثرن نو  هستن حتما فقط قبل شما یکی خواسته بود براش نگه دارم اگه اون کنسل شد به ...

شما خودتون از پکیج صفر تا صد حرف آخر نتیجه گرفتین؟