دخترم اول مهر تصادف کرد نذرش کردم که ایشالله مشکلی نداشته باشه و سرش اسیب ندیده باشه شله زرد بدم ولی نگفتم چقدر،،،، از طرفی من شدم عضو انجمن مدرسه دخترم و از دهنم پرید که شله زرد افطاری روز افطاری مدرسه پای من،،،، پول ندارم حالا،،،، چه کنم راه کار بدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صدقه و نذر یه خرما هم باشه قبوله .خواهرم جوگیر شدی بدجور
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
از خود امام علی بخواه کمکت کنه نترس جور میشه فوقش به معاون پرورشی بگو یه کم کم دارم خو ...
😐😐😐
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا