2777
2789
عنوان

کسایی که بچه شیرخشکی دارن...

141 بازدید | 25 پست

شما وقتی شیرخشک می خرید به تاریخ انقضا و در پوش آلومینیومی دقت می کنید؟؟

من امروز یه شیرخشک خریدم که درپوش آلومینومیش باد کرده بود و ۲ ماه تاریخ انقضا داشت‌.احتمال دادم که فاسده و بردیم پس دادیم..

کسی تجربه ای داشته؟؟

به نظر شما فاسد بوده یا نه؟

این شیر خشک رژیمی بود و تو تاپیک قبلم در موردش توضیح دادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شیر خشک آپتامیل پپتی که برا پسرم میخورم همشون یه کم درشون باد داره  داخلش یه گازی میزنن ...

ببخشید بچه ات راحت طعم این شیرخشک رو قبول کرد؟؟ از اول شیر خشکی بود یا شیرمادر می خورد؟

ببخشید بچه ات راحت طعم این شیرخشک رو قبول کرد؟؟ از اول شیر خشکی بود یا شیرمادر می خورد؟

منم بچه خواهر شوهرم مبخوره طعم این شیر قبول نمیکرد دکتر گوارش برد در نهایت دکتر گفت یه قند کوچیک بندازه داخل شیر هر بار میخوره اینجوری قبول کرد

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
واقعا؟؟

منم دفعه اول فکر کردم خرابه چون درش باد داشت بازش که کردم یه گازی بیرون زد و بوی شیر خشکش خیلی بد بود 

یکی دیگه از جای دیگه خریدیم دزدم اونم همینجوره فهمیدم مدلشه 

هر چی میخرم همین طوریه الان ۷ ماهه

منم بچه خواهر شوهرم مبخوره طعم این شیر قبول نمیکرد دکتر گوارش برد در نهایت دکتر گفت یه قند کوچیک بند ...

بله درسته دکتر گوارش به من گفت اگه نخورد یه حبه قند یا یه تکه کوچیک نبات سفید داخلش بنداز

بله درسته دکتر گوارش به من گفت اگه نخورد یه حبه قند یا یه تکه کوچیک نبات سفید داخلش بنداز

بچه من آلرژی به تخم مرغ و لبنیات و برنج و مرغ و ماهی و. .. داره.

حساسیتش زیاده..

و دکتر یه مورد جالب هم گفت اینکه برقارو خاموش کنه بهش شیر بده کلا اتاق تاریک کنه ،نمیدونم چه علتی داشت ولی کمک کرد برا قبول این شیر خشک 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌