2777
2789

اعتماد نمیکنم.. اعتماد زیاد باعث ضربه میشه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

هیچی زرنگی فقط 😎

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

♡ آدمک و خوب اومدی😂😂😂

برنامه ریزی دارم

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

با اجازه اسی 

سلام  این سه تا تاپیک هرکی گزارش بزنه لایک کنه صلوات میفرستم وحمد میخونم ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10814726/مشکلتون-چیه-واقعا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10806882/کدوم-شیر-پاک-خورده-ای-گذارش-زده-به-حق-این-ماه-ج

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10793008/هرکی-دوست-داره-بچه-زیبا-و-باهوش-و-سفید

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

منم انقد ضربه خوردم شده تجربه.دامنه روابط کمتر شده حرف کمتر میزنم.اعتماد هم کمتر میکنم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اعتماد نمیکنم درد. دل نمیکنم زود صمیمی نمیشم ضعفامو نمیگم دل نمی‌بیندم سریع 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

ادعای زرنگی ندارم اما تجربه ثابت کرده اعتماد نکن ب کسی سریع صمیمی نشو سفره دلتو باز نکن ،راز دار باش

حرفای درون خانوادگیت رو ب شوهر منتقل نکن 

حرف خونه خصوصا بین زن و شوهری حالا شادیا دلخوریا هر چی به هیچکس نگو

همیشه حرفاتو اول مرور کن سبک سنگین کن بعد با بهترین ادبیات بیان کن

فاصله رو با حفظ احترام ،حفظ کن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.