2777
2789
عنوان

هیچ وقت به امید علاقه بعد ازدواج تن به ازدواج ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 198 پست
پروفایلت خودتی

بعله عزیزم خودمم سه سال پیش به بهونه رفتن بیرون چیزبخرم رفتم بادوستم بیرون رفتیم کافی شاپ این عکس را ازم گرفت وگرنه خانوادم من را بدون چادرببینن میکشنم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندروزپیش رفتم بانک بعدکه اومدم بابام کلی سرم داد زد چرا رفتی با مردغریبه حرف زدی منظورش بخدا کارمند ...

به یک نفر پول بده یا ظاهر مذهبی تیپ بزنه و صوری بیاد خواستگاریت به محض این که شناسنامت سیاه شد برین طلاق بگیرین . اینجوری اختیارت میوفته دست خودت و میتونی بری سر کاری که دوست داری و مستقل بشی

(آقا هستم) واعظان که این جلوه در محراب و منبر می‌کنند، چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند
خوب چرا جدا نمیشی .. فکر نکن بچه بیاد درست میشه ..کسی که عقد کردی باهاش و ازدواج مهرش تو دلت نیومده ...

باور کن نمیتونم اصلا آدم شجاعی نیستم میترسم از بعد طلاق مثلا بفهمم الکی از دستش دادم یا مثلا مجدد ازدواج کنم طرف خوب نباشه بعد همه بگن دیدی چی شد

اینجوری نگو خیلی اشتباهه

خب من تو خونمون ی آدم مزاحم هستم واسه همین راضیم اما شما شاید شرایطتون با من فرق میکنه 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

من فهمیدم مشکلت چیه منم خودم داشتم ولی نه 

انقدر شدید ،،ولی دقیقا همین حسو داشتم،،دلت

میخواد شوهرت باحال باشه ،یکم تو قیافشم تو حساسی

منم شوهرم قیافش بد نبود حتی اونو بعضیها خوش

قیافه میدونستن من ولی انگار هر چی میدیم حس

خوب نمگرفتم اولش انقدر اینجوری نبودم،،بعد منم

گیرم این بود حرف نمیزنه اونقدر یا رفتارش اونجوری باسه

شوخ طبع باسه،میفهمم چی میگی

عزیزم سعی کن ارتباطتتون رو جور دیگه ای پیش ببری، تنوع بده ب رابطتتون، هر ادمی یه قصه ای داره همه باه ...

باور کن شبیه کسایی شدم که وسواس فکری دارن همش به این موضوع  فکر میکنم

به یک نفر پول بده یا ظاهر مذهبی تیپ بزنه و صوری بیاد خواستگاریت به محض این که شناسنامت سیاه شد برین ...

من پول داشتم که فرار میکردم ومیرفتم ازدستشون راحت میشدم

استاتر تو توی انتخاب لباس و این چیزا هم وسواسی هستی مثلا یه چیز با علاقه میخری ولی بعدا نسبت بهش سرد ...

بعضی وقتا اینجوری بودم آره بعد نوشته بود کسایی که اینطورین موقع ازدواج باید دقت بیشتری بکنن

باور کن نمیتونم اصلا آدم شجاعی نیستم میترسم از بعد طلاق مثلا بفهمم الکی از دستش دادم یا مثلا مجدد از ...

نترس ..جرعت بخرج بده 

هیچکس از،آینده خبر نداره ..

شرایط الان مهم ...شما ازین که میترسی آدم بهتر گیر نیاد یا بگی آدم خوبیه از دستش ندم خودتو گذاشتی تو بلاتکلیفی 

..شما میخوای ازین حالت خارج بشی ....

فردا جدا شدی اگه بفهمی اشتباه کردی چون اون آدم خوبی بود 

دیگه حق نداری دیگران سر زنش کنی که کیا گفتن لمن جدا شو باعث شدن زندگیمو خراب کنن..چون تو بر اساس حالت تصمیم گرفتی ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
چه شرایطی عزیزم؟

شرایطم جوریه که غذام را ازشون جدا کردم واسه خودم میپزم اضافه هستم مزاحمشونم هزارتا کارخونه هم بکنم آخرش به چشمشون نمیاد