2777
2789
عنوان

هیچ وقت به امید علاقه بعد ازدواج تن به ازدواج ندین

| مشاهده متن کامل بحث + 4885 بازدید | 198 پست
اگه نمیزارن بیرون کار کنی . داخل خونه کار کن مثلا میتونی تلفنچی ۱۱۸ بشی یا کار اینترنتی انجام بدی یا ...

تلفنچی ۱۱۸وکاراینترنتی چجوریه؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

سلام

آدم اگر پشتوانه محکم مثل پدر و مادر دانا داشته باشه چ با عشق چ بی عشق به مشکل نمیخوره 

چون دیدم هر دو رو میگم

شکر خدا خود من که پشتوانه اصلا نداشتم و ندارم و جالب اینجاست شوهرمو خودشون برام لقمه گرفتن و انگار ی نون خور اضافی رو انداختن بیرون و در خونشونم به روم بستن تا به خودم اومدم منو کلی بدبختی و تحقیر و اذیت و دخالت و خاله زنک بازی و ی اکیپ و پشتی خالی پدر مادرم علنا گفتن تورو رد کردیم بخت اینام باز بشه تو برگردی اینام میمونن هرچیم شد رو ما حساب نکن و اینجا نیا 

واقعا ازشون بیزارم که نه تو خونه خودشون نه خونه شوهر نفهمیدم زندگی یعنی چی

کشتم خودمو واسه خودم کسی شدم تو جامعه ولی دوزار تو خونه هرگز اعتبار و احترام نداشتم

قربون خدا برم بعد من بخت همه هنوز باز ک نشده هیچ همشم بهشون بی احترامی میشه 

من جرات نداشتم مجرد بودم ی میوه واسه خودم بخورم باید واسه همه میشستم تا بقیم بخورن 

حرف نبود که از پدر مادر برادر نخورم

خدا میدونه سرکار چ بلاها ک سرم نیاوردن از بی کسی لال میشدم 

الانم پوستم کلفت شده راحت میگم گور بابای دنیا و زندگی وعاشق بچمم 

حسرت نوازش و محبت و توجه و احترام پدر مادر برادر و شوهر تا ابد به دلمه

همین امروز با زبون روزه به ناخق از شوهری ک از منفی صفر کشیدمش بالا چنان کتک و فخشی خوردم ولی بچم از مدرسه اومد همش میخندم بهم میگه بی رگ ولی من قویم که درحالیکه کار میکنم اشک میریزم و کسی نمیبینه 

خدا با ماست همیشه صبر آسیه وار ازش میخوام

هرکس جای من بود به هزارتا راه میفتاد از دست این وحشی و خانوادش

من که عشق رو فقط با بچم تجربه کردم و نمیدونم بقیش چیه ولی حتی اگر عاشقم میشین باز کور نشین به خودتون شخصیت بدین 

این دنیا بیشتر ازینکه آدم خوب داشته باشه آدم اضافی داره 

هیچی بدتر ازین نیست آدمای مفت نه حتی ارزون واسه آدم گرون تموم بشن

ببخش طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلفنچی ۱۱۸وکاراینترنتی چجوریه؟

توی اطرافیانم یک خانم هست تلفن ۱۱۸ پاسخ میده از توی خونه درآمدش هم خوبه. یک خانم دیگه هم هست با کامپیوترش نوبت اینترنتی میگیره برای دکتر و بیمارستان و تعویض پلاک و دادگاه و مرکز طلاق و صد جور نوبت دیگه. رفته شماره موبایلش رو داده به کافی نت های شهرمون . اونا چون خودشون سرشون شلوغه توی تلگرام بهش میسپرن نوبت ها رو این بگیره. مثلا کافی نت ۱۰۰ تومن از مشتری میگیره ۷۰ تومنش رو واریز میکنه برای ایشون. حتی میتونی در کنارش بگی تایپ هاتون رو هم بسپارین به من

(آقا هستم) واعظان که این جلوه در محراب و منبر می‌کنند، چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند
سلام آدم اگر پشتوانه محکم مثل پدر و مادر دانا داشته باشه چ با عشق چ بی عشق به مشکل نمیخوره  چ ...

سلام عزیزدلم بمیرم برات چجوری اینقدر با این همه مشکل صبوری میشه بگی

توی اطرافیانم یک خانم هست تلفن ۱۱۸ پاسخ میده از توی خونه درآمدش هم خوبه. یک خانم دیگه هم هست با کامپ ...

ی دنیا تشکر 😍😍😍

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

سلام عزیزدلم بمیرم برات چجوری اینقدر با این همه مشکل صبوری میشه بگی

فقط توکل به خدا

چون وقتی به چشمم دیدم هرکار باهام میکنن خدایی هست که جوابشونو جلوتر از من میدم از ته دلم تکبیر گفتم و تحسینش کردم

دنیام تو روم باشه من خدا رو دارم

نه پدر نه مادر نه شوهر و هیچکس ی لحظه با دلم دمساز نشد ولی جونمم واسه بچم میدم و حالم باهاش خوبه و واسه حال خوبش با شوهر مزخرفم میسازم 

چی بدتر ازینکه جلو چشم خودت شوهرت چشم چرونی کنه یا تفریحش چک کردن عکس پروفایل همکارای زنش باشه ولی دیگه برام مهم نیست چون من به عنوان ی زن کم نزاشتم حتی لفظی باهاش صحبت کردم وقتی خودشو به کری و کوری زده من مسیولیت به گردنم نیست خودش میدونه و آخرتش من ایمانم بعد از دیدن این همه ظلم هزاران بار بیشتر شد

بخدا همشون کرونا گرفتن ازشون نگهداری کردم پدر مادر برادر خواهر شوهر 

فقط مراقب بچم بودم

خدام مراقب منو بچم

با اینکه پیششون بودم و حال همشون بد و حتی خیلللی خفیف گرفتم بهشون میرسیدم یکیشون بهم آب نداد 

من با خدا معامله کردم گفتم من به این قوم الظالمین مرسم تو هوای بچمو داشته باش اونم مثل همیشه سنگ تموم گذاشت

کسی تا حالا بهم ابراز علاقه نکرده که مزشو چشیده باشم ولی اون چیزایی که قشنگه و میدونم حال دل ی آدمو قرص و گرم میکنه خرج بچم میکنم و حال خوب اون منو قوی میکنه

خدا هست میبینه و وقتی به خودش واگذار میکنی تمومه

امون ازونی که خدا بخواد جزاش کنه

خانواده شوهرم حتی تا جادو جنبل تو زندگیم پیش رفتن دزدیدن حتی جوراب و اسباب بازی و میوه از خوم کار کوچیکشون بود خدا عینشو سرشون آورد

من خدایی دارم که به صدتا ننه بابا و شوهری ک فقط تو شناسنامم می ارزه 

شما دیگه چرا عزیزم 🥲

چون منم به اين علاقه اكتفا كردم فقط و اين كافي نيست

كاش بهمون ياد ميدادن معيار داشته باشيم

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸
متاسفانه خوبه کاش حداقل بد بود دلیل داشتم همه هم پشتش هستن و تعریفشو میکنن اما به دل منه احمق نمیشین ...

عزیزم منم همینطورم ،اما به خوبیاش فکر کن ،الان اگر بد بود خدای نکرده چشمش دنبال زنا بود همش باید حرص میخوردی چقد سخت بود ،سعی کن همیشه نیمه پر لیوان رو ببینی

سلام وقت بخیر

من کل سوالات و جواب های مطرح شده در این تاپیک را خوندم .

متوجه شدم که شما کشش هیجانی و احساسی لازم به یک مرد را نداری.

شاید حس دلسوزی کنی براش.

احتمالا حست شبیه خواهر به برادرت باشه ...

اینها را باید قبل از ازدواج واقعا دقت میکردی‌..

اما حالا که نکردی من بهت پیشنهاد میدم که به حرفام واقعا گوش بدی.چون هنر، ساختن یک رابطه است .نه اینکه زودی وا بدی.این کارها را انجام بده که میگم.اگر علاقه ایجاد نشد به خودت و ایشون لطف کن و جدا شو .

اول) از دی.جی کالا یا هر کتابفروشی دیگه ای کتاب " وقتی نیچه گریست " را بگیری بخونی.اگه بدردت نمیخورد پیشنهاد این کتاب را نمیدادم.باور کن به کارت میاد‌‌.

دکتری که در این کتاب هستش میره دنبال" زندکی زیست نشده اش "

مفهومی که شما شدیدا دنبالشی استارتر عزیز.

و بعد از اینکه اون زندگی را برای لحظاتی زیست میکنه متوجه میشه که باید راه رفته را برگرده ....

خیلی از ما درگیر این مفهومیم ...فکر میکنیم باید یه سری شرایط متفاوت را تجربه کنیم تا خوشحال تر باشیم...اما اکثر مواقع اینجور نیست.

دوم) شما برونگرایی و با دیالوگ و حرف زدن و گوش کردن به هیجان میرسی...همسرت به برونگرایی شما نیست .عمیق تر از شما به مسائل نگاه میکنه (از درونگراها همین انتظار هم میره)...پس دیالوگ هیجان انگیز مثل برونگراهای طنز فامیلت را ازش انتظار نداشته باش....

سوم) من در آستانه ۳۲ سالگی و کوله باری از تجربه ام.چیزی که به قطعیت بهش رسیدم اینه که:

من دنبال یک پسر شوخ و شیطون و دیالوگی میگشتم که با پر رویی بیاد من را در بر بگیره و حتی بهش بدخلقی هم میکنم بازم چرت و پرت بگه که بخندم 😶

ولی با پسری ازدواج کردم درونگرا...خیلی طول کشید کلمه عزیزم را شنیدم ازش ...خیلی طول کشید تا بهم کلماتی که میخواستم را بگه ...فوق العاده عمیقه .سختگیر و منضبط و بسیار بسیار دقیقه ...من کمی شل و ول تر میخواستم 😁...

اما این بخش "زندگی زیست نشده" را درک کردم با اون کتاب ...

اینکه قطعا اون پسرای شر و شیطون و دیالوگی و جذاب و پر رو، خیلی خیلی میتونن بهم حس عدم امنیت بدن ...

کمی در خواسته هام و نگرشم تغییر دادم .

طول کشید از همسرم خوشم بیاد .ولی عاشقش شدم😍😅

یعنی همه چی به طرز فکرت برمیگرده ...فکر میکنی ایا چه خبره پیش اون ادمهای جذاب ...خبر خاصی هم باشه حس امنیت از همسرت با این توصیفاتی که کردی قطعا بیشتر میگیری...

پسری که داره میگه نخند به فامیلاتون چون حسودیم میشه ...دوستت داره .حسادتش برات زیاده .خب این پسر روت حساسیت داره و ساده است باهاش زندگی کردنت .

فکر کن به حرفام .ببین پایان فکرات میشه ادامه دادن زندگیت یا پایان رابطه ات.

🌹

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام وقت بخیر من کل سوالات و جواب های مطرح شده در این تاپیک را خوندم . متوجه شدم که شما کشش هیجانی ...

سلام عزیزم صبحتون بخیر خیلی ممنونم واقعا ازتون که این‌قدر به فکر بودین و وقت گذاشتین و راهنمایی کردین عزیزم 😍😍 چشم حتما تهیه میکنم و میخونم 

سلام وقت بخیر من کل سوالات و جواب های مطرح شده در این تاپیک را خوندم . متوجه شدم که شما کشش هیجانی ...

آره بعضی وقتا اینقدر بی حسم مثلا انگار به قول شما برادرمه اون حسایی که مثلا قبل ازدواجم به کسی داشتم و خوشم میومد اونا نیست به قول شما همون کشش اما نمیدونم چرا همون حسا رو من روزای اولم با همسرم داشتم تعجبم یه دفعه ای این‌قدر بی تفاوت شدم و شوهرم برام جذاب نیست بعضی اوقات فکر میکنم مشکل از خودمه یا شایدم اوایل رابطه خیلی دقت نکردم بعد که هیجانم خوابیده اون موقع متوجه شدم برام جذاب نیست 

چراخوشحال نیستی

دوسش دارم ، ولی زندگی با عشق قشنگتره ، 

البت ک اون عاشقمه ولی من هرکار میکنم نمیتونم کناربیام

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
دوسش دارم ، ولی زندگی با عشق قشنگتره ،  البت ک اون عاشقمه ولی من هرکار میکنم نمیتونم کناربیام

آره منم هر کار میکنم نمیتونم کاش جرئت جدایی رو داشتم

شما دوران عقد دوست داشتی جدا شی؟