2777
2789
عنوان

انتظاری که صاحبخونه چنسال قبلم از من داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 100 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیچاره چیز بدی نگفته احساس صمیمیت کرده من بودم رد نمیکردم اگه ادمای بدی نیستن

مگه خونه ی خودشه که اونجا مرغ پاک کنه و بزار فریزر ، اون هم ۴ تا.

خونه ی مردمه ، رفته عیادت و کمک مثلا

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
شوهرت غر میزنه؟به یه ورتم نباشه وقتی آشیه که خودش برات پخته مقصر شوهرته دیگه بهشون گفته مرغ اونجا ار ...

من دلم برا شوهرش سوخت😄

خواسته یه چیزی بگه بنده خدا..چه میدونسته طرف اینقد پررو هست..در باور ادم نمیگنجه کسی اینقد حقیر باشه ک بخاطر چندرغاز اینقد کسی رو ازار بده

خودشم ۳ تا دختر  توی خونه داره مجرد و مطلقه. نظر شما چیه. چی بگم بهش

ببخشید اینو میگم ولی خیلی حواست به شوهرت باشه یه چیزایی ازین دنیا و آدماش دیدم بهت میگم حواست باشه

براش بگیر بده اگر آدمای خوبی هستن اما سعی کن حد و حدودا رو رعایت کنید شوهرتم‌ زیاد نزار از طریق وام و... باهاشون مرتبط بشه نمیگم مطلقه ها بد هستن ولی آدم نمیتونه اعتماد کنه همه مثل هم خوب نیسن

چه ربطی به مجرد و مطلقه بودن دختراش داشت!!

منظورم اینه هم ازنظر اقتصادي توان مرغ گرون داره هم نیروی کار توی خونه

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

حالا ک گفتی پولدارن بیخیال.دردسر واسه خودتو شوهرت درست نکن

ی بهونه بیار بگو گرون شده تعطیل بود اون ک ارزون میداد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اره فردا

اسی چهار تام برا من بگیر

دو تا پاک کرده 

دو تا زنده

زنده‌هاش رو حواست باشه مرغ باشن و تخم گذار😬😁🤣😂

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

اگه بخری دیگه هربار بدونه میری توقع داره ازت

بگو رفتنمون کنسل شده نمیریم اونا که پانمیشن بیان در خونتون ببینن هستی یانه

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

بگو فریزرشون جا نداشت پر بود

به احتمال زیادم همینجور باشه. بالاخره مادرشوهرمم چنروز باید کلی ادم رو مهمونی بده

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

دفعه بعدم بگو رفتم بگیرم قیمتا بالابردن اون روز نمیدونم چرا اررون تر دادن

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم