2777
2789
عنوان

چطوری تموم کنم؟

295 بازدید | 20 پست

من راستش نزدیک دو ماه پیش رفتم اعتراف کردم ب کر*اشم
دیگه اون نخو گرفت ول نکرد دورم هستیم از هم
ولی یک طوریه رفتارش
کلا بهم نمیخوریم
میگن ادما از دور قشنگن واقعا همینه
هر 1 روز میاد ی پیامی میده میره
من اگه  اینو بهش بگم خوبه؟

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگی؟

بنظرم خیلی خیلی ارتباط مسخره و بی سر و تهیه
درست بشو هم نیست ، راستش  صلاح نمیدونم ادامه بدم
بازم ببخشید اگه تو این یک ماه و خوردی مزاحمتی چیزی برات داشتم

بنظرم خیلی خیلی ارتباط مسخره و بی سر و تهیه درست بشو هم نیست ، راستش  صلاح نمیدونم ادامه بدم با ...

از بازم ببخشید تا آخرش خیلی خیلی بده ولی قسمت اولش خوبه

کاش میشد بشی🖤💔
کلا ارتباط باید سالم ودر چهارچوب باشه تا بعدا دچار مشکل نشید

از چه لحاظ سالم؟
میدونی اصلا انگار حرفی برای زدن نداریم
یک هفتس راجب چی فکر میکنی صحبت میکنیم؟ ساعت خواب من
موضوع از این مضخرف تر نبود

از بازم ببخشید تا آخرش خیلی خیلی بده ولی قسمت اولش خوبه

چون خودم رفتم بهش گفتم حسمو گفتم یچیزی گفته باشم نیاد بگه خودت میای نخ میدی خودم کات میکنی

چون خودم رفتم بهش گفتم حسمو گفتم یچیزی گفته باشم نیاد بگه خودت میای نخ میدی خودم کات میکنی

نه اینو نگو با هر دلیل و توجیهی این حرف خوبی نیست

اون قبول کرده پس تو مزاحم نیستی اگر قبول نمیکرد و تو پیله میکردی بهش میشد اینو بگی ولی تو شرایطی که قبول کرده خودتو زیر سوال نبر شخصیتتو بالا نگه دار

کاش میشد بشی🖤💔
اصلا نمیخواد چیزی بگی.دیگه جوابشو نده.اگه پرسید بگو دوستی این شکلی نیس.یا هرچیز دیگه ای

دو روز سین نزدم ی بار
هی پی ام داده بود کجایی کجایی
اصلا هم ب روی خودش نمیاره که خودش دقیقا همینطوره واقعا رو مخمه

دو روز سین نزدم ی بار هی پی ام داده بود کجایی کجایی اصلا هم ب روی خودش نمیاره که خودش دقیقا همینطور ...

مث خودش رفتار کن.ولی به نظرم تموم کن.ازین رابطه چیزی در نمیاد.اونم معلوم نیس کجا سرش گرمه

🍁
مث خودش رفتار کن.ولی به نظرم تموم کن.ازین رابطه چیزی در نمیاد.اونم معلوم نیس کجا سرش گرمه

اره دقیقا
اصلا اولویتی براش ندارم دیگه تموم میکنم

حتی توضیحم نده 

فقط کات کن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...