2777
2789
حالا تو هی بیا بگو مردها پررو میشوند من می گویم، زن اگر زن باشد... باید بشود روی عاشقیش حساب کرد... که باید عاشقی کردن بلد باشد... که جا نزند، جا نماند، جا نگذارد... که بداند، مرد هم آدم است دیگر... گاهی باید لوسش کرد... گاهی باید نازش را کشید... و گاهی باید به پایش صبر کرد... حتی من میگویم زن اگر زن باشد، از دوستت دارم گفتن نمی ترسد... تو میگویی خوش به حال زنی که عاشق مردی نباشد، بگذار دنبالت بدوند، و من نمیفهمم این که ازش حرف میزنی، زندگی است یا مسابقه اسب دوانی؟ من نمیفهمم چرا هیچ کس نمی نویسد از مردها ؟؟ از چشم ها و شانه ها و دست هایشان... از آغوششان، از عطر تنشان، از صدایشان... پررو میشوند؟ خب بشوند!!! مگر خود شما با هر " دوستت دارمی " تا اسمان نرفته اید؟؟؟
بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگر ما به اتکا همین دست ها، همین نگاه ها، همین آغوش ها در بزنگاه های زندگی... سر پا نمانده ایم؟؟؟ من راز این دوست داشتن های پنهانی را نمی فهمم من نمیفهمم زن بودن با سنگین بودن، با سکوت، با انفعال چه ارتباطی دارد؟؟؟ من بلد نیستم در سایه دوستت داشته باشم... من میخواهم خواستنم گوش فلک را کر کند... من میخواهم " مردم" دلش غنج برود از اینکه... بداند جایی " زنی" دوستش دارد... من میخواهم زن باشم... بگذار همه ى دنیا بداند مردی این حوالی دارد... دوستت دارم های مرا با خود میبرد...
بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
مرد من نه با اسب سپید امد* نه با بنز سیاه... مرد من با دو پای خود امد... مرد من نه با حساب پر* نه با شرکتی در فلان جای شهر... که با غرور و مردانگی اش امد... مرد من آنقدر ها هم رویایی نیست یک مرد ساده: که میشود از قامتش مغرور شد که میشود خستگی هایش را فهمید... که چشمانش حرفی جز برای من ندارد باید زن باشی تا بفهمی یک شاخه گل حتی وقتی از دست مردی میرسد که دستانش جز برای تو نیست
چه عشقی دارد... هزاران هدیه ى گران قیمت پیشکش باید زن باشی تا ببینی همان دست ها چیزیست فراتر از دست محکم است* امن است* اطمینان است... در ذهن زنانه ى من... مرد یعنی تکیه گاهی امن... یعنی بوسه ای از دوست داشتن ها، بدون شرم... در ذهن زنانه ى من... مرد یعنی کوه بودن، پر از سخاوت، پر از حیای مردانه... در کنار این ابهت لوس شدن های کودکانه... در ذهن زنانه ى من... مرد یعنی دوست میدارمت، تو هر لحظه با منی... تو مرد منی و من بی تو از تمام افرینش بیگانه ام... .................
سلام..... اینجا قراره همه با هم یاد بگیریم که به عنوان یه خانوم چطوری باید گلیم زندگیمون رو از اب بکشیم بیرون!!! حتما همه تون واژه سیاست های خانومانه یا همون سیاست های زنانه رو بارها شنیدین. یه واژه ای که معمولا در مورد خانوم هایی به کار برده میشه که تونستن شوهر هاشون یا نامزد هاشون رو خوووب توی مشتشون بگیرن و شوهرشون بشه همونی که می خواستن. سیاست های خانومانه چیزی نیست که دونستنش فقط کافی باشه و مهم تر از دونستن ، عمل کردن و خوب عمل کردن توی موقعیت های حساسه. چه در برابر شوهر و چه در برابر خانواده شوهر. سیاست های خانومانه این نیست که با حرف هاتون همه رو سر جاشون بنشونید و یا طوری جواب بدین که دیگه کسی جرات نکنه بهتون حرفی بزنه. بلکه به این معنیه که در موقعیت های مختلف بتونین از حق خودتون دفاع کنین ، طوری برخورد کنین که همه احترامتون رو داشته باشن و جایگاه واقعی تون در خانواده (چه خانواده خودتون و چه خانواده شوهرتون) حفظ بشه. سیاست خانومانه یعنی اینکه بدونین چطوری در موقعیت های مختلف درست ترین برخورد رو داشته باشین.......
سعی کنین توی خونه یه سری از کارها رو روی دوش همسرتون بذارین ، مخصوصا کارهایی که مردونه ترند رو ترجیحا خودتون انجام ندین. اینجوری هم اونا توی کارها مشارکت کردن و خودشون حس خوبی دارن و هم اینکه همه ی کارها روی دوش شما نمی افته . کارهای مثل بیرون گذاشتن زباله ها، تمیز کردن سرویس ها و راه پله و ...
یه چیزی که برای خیلی از مردهای ایرانی جذابه اینه که دوست دارن خانم هاشون به فکرشون باشن، خصوصا به فکر شکم و غذای شوهرشون. درست کردن غذاهای خوشمزه و استفاده از هنر سفره آرایی رو فراموش نکنین. البته قرار نیست همیشه غذای اعیونی و خیلی خیلی عالی باشه. هر از گاهی سفره رو ساده تر بچینین که وقتی حسابی به غذا رسیدین و یه چیز خاص گذاشتین به چشم بیاد. اگه همیشگی و دایمی سنگ تموم بذارین هنرتون عادی میشه و مردتون فکر می کنه که باید هنینجوری باشه و دیگه زحمتهاتون خیلی به چشمش نمیاد.
توی جمع های فامیلی سعی کنین هوای همسرتون رو داشته باشین. انقدر غرق در تعریف های زنانه یا فامیل ها نشین که شوهرتون رو کلا فراموش کنین. وقتی توی جمع مشترکی هستین وقتی همسرتون حرف میزنه شما اولین نفری باشین که حرفشو تاییدمی کنین دنبال حرفشو می گیرین. حتی اگر کسی به حرفشون گوش نمیکرد شما سر تا پا گوش باشین.
خونه مرتب و تمیز همیشه خوبه. ولی قرار نیست همه چیز، همیشه ردیف باشه. همیشه خونه مرتب، بچه ترگل و ورگل و ظرفها شسته و..... اگه همیشه همه چی ردیف باشه، اونوقت اگه یه وقتی کسالت داشته باشین یا خسته باشین یا هر چیز دیگه ای، همسرتون ممکنه شاکی بشه که حالا چرا اوضاع مثله قبلا نیست. یعنی همیشه هم خوب بودن توقع ایجاد میکنه. اگه یه وقتایی خسته این، یا اصلا حوصله ندارین خونه رو مرتب کنین یا کارهای دیگه رو انجام بدین عیبی نداره. بذارین شوهرها متوجه بشن که شما هم به استراحت نیاز دارین. تنوع خوبه مخصوصا تو این جور مسایل !!!!
تو روابطتون با همسرتون، یه دفعه جوگیر نشین هر چی بلد هستین ونیستین رو رو کنین!!! گاهی مثل یه کتاب نخونده باشین . یه خانم بانشاط و شلوغ که حرکت بعدیش غیر قابل پیش بینیه!!!!! گاهی غیر قابل پیش بینی بودن جذاب تر و خواستنی تره.....
خونه محیط آرامش مرده. زن هم پایه و اساس ایجاد این آرامشه. بعضی مردها هستن که برای اینکه کم تر خونه باشن چند جا کار میکنن یا میرن پیش دوستاشون و ... اگر خونه یه محیطی باشه که مرد دایما مورد بازخواست قرار بگیره، دایما همسرش زندگیشو با زندگی های دیگه مقایسه کنه، دایما حرفهایی زده بشه که اعتماد بنفس و عزت نفس مرد پایین بیاد، خب معلومه که اون مرد از اون محیط فراری میشه. به عنوان یه بانوی باسیاست یه طوری برخورد کنین که با درابت و سیاست خونه رو بهشتی کنیم که هر لحظه شوهرتون منتظره تا ساعت کاریش تموم شه تا زودتر بیاد خونه و مطمین باشه هر کسی پشتش رو خالی کنه، یه زن توی خونش هست که تا اخرش پاش واستاده. باور کنین که حتی اگر خدای نکرده همسرتون لیاقت انجام این کارها رو در حقش نداره شما با انجامشون انرژی های مثبتی رو وارد زندگی تون می کنین که بعد از یه مدت واقعا تاثیراتش مثال زدنیه و همون مرد کم کم میشه با لیاقت ترین مرد روی زمین.
خانم هایی که بچه دارن، حواسشون باشه یه خانم با سیاست هیچ وقت جلوی بچه به پدر بچه بی احترامی نمی کنه. اینجوری کمترین ضررش اینه که روی بچه به روی باباش باز میشه و اونم به خودش اجازه میده که یه وقتی به باباش بی احترامی کنه. ضرر اصلیش اینه که همسرتون اون احساس قدرتی که به عنوان پدر خانواده توی خونه باید داشته باشه رو از دست میده. فکر میکنه که شما بچه رو به اون ترجیح میدین. همیشه مخصوصا جلو بچه ها بهش بگین: "شما بهترین بابای دنیایی"