2777
2789

واقعا از اون دسته فیلماییه ک ارزش دیدن داره

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ابرویی داشتیم که بره با کل جهان قهریم

بدتر شد الان

همه چیزو ک نباید ادم بگه بنظرم

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
سریال نیست سینمایی هست  مثل تمام فیلم های سینمایی که با نشون دادن فقر .بدبختی .خانواده های از ...

دروغ که نیس واقعیته

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
فیلم بود سریال نبود. بنظرم خیلی قشنگ بود منکه خیلی خوشم اومد حتی یک سکانسش قشنگ زدم زیر گریه  ...

وای اونجایی ک رفتن فرودگاه داداششونو بدرقه کنن دلم کباب شد لیلا چ گریه میکرد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

سریال نیست سینمایی هست  مثل تمام فیلم های سینمایی که با نشون دادن فقر .بدبختی .خانواده های از ...

واقعیته همه چیو ک نمیشه پنهان کرد 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ولی آره عقده ای 😣😖

دیدی پسربزرگشو چجوری کوچیک کرد پیش خانواده از جیبش تخم مرغو اینا اورد بیرون

واقعیته چی ...... یعنی به نظر شما اون پدر نماد پدر ایرانی بود ؟ 

همه با اون پیر مرد مخالفن

اونو نمیگیم ک مشکلاتشونو میگیم

دیدی پسربزرگشو چجوری کوچیک کرد پیش خانواده از جیبش تخم مرغو اینا اورد بیرون

آره  😑😑😑خیلی رو مخ بود 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
همه با اون پیر مرد مخالفن اونو نمیگیم ک مشکلاتشونو میگیم

مشکلات هم نمیگم نیست هست درسته 

ولی نه انقدر که با دوتا تخم مرغ و دوتا سوسیس بشه شکم یه خانواده ۶ نفره رو سیر کرد ....

یه فیلم سیاسی کثیف 

دخترای مامان عاشقتونم ...😘😍
مشکلات هم نمیگم نیست هست درسته  ولی نه انقدر که با دوتا تخم مرغ و دوتا سوسیس بشه شکم یه خانواد ...

نمیدونم شما کجا زندگی میکنید ولی تو تهران خیلی خیای بدترم از این هست.

من تو مرکز لهداشت کار میکنم یه بچه اومده بود دندونشو بکشه میگفت از دیروز عصر هیچی نخوردم ما بهش کتلت دادیم از نهار خودمون ذوق کرده بود میگفت هرروز میام دندون بکشم تا حالا کتلت نخورده بود

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
مشکلات هم نمیگم نیست هست درسته  ولی نه انقدر که با دوتا تخم مرغ و دوتا سوسیس بشه شکم یه خانواد ...

ندیدی عزیز من ماهم تو محلمون دیدیم ک پسر انقدر نداشت اومده بود هندوانه خونه باباشو برداشته بود

چیش سیاسه اخه؟چ ربطی داره ب سیاست سفره های مردم کوچیکه الان حتی کوچیگتر از دوتا سوسیسو دوتا تخم مرغ