2777
2789
عنوان

مادرشوهر من

193 بازدید | 11 پست

اونایی که مادرشوهر خوب دارن بیان تعریف کنن چیکار کرده مادرشوهرتون براتون من نز یک خونم بهشون قبل از به دنیا اومدن بچه اولم خیلی میترسیدم تو تربیت دخالت کنن ولی خداروشکر مادرشوهرم خودش که دخالت نمیکنه به بقیم اجازه نمیده حتی به شوهرم میگه توام زنتو خراب نکن بچه دوتربیتی میشه سر بچه اولم از نظر روحی و جسمی داغون بودم جمو جورم کرد عمری باشه جبران کنم براش تا عمر دارم یادم نمیره شماام تعریف کنید 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرشوهرم خیلی زن پاک و ساده و خوبیه  تا حالا از گل بهم نازکتر نگفته  کلا هم خوشگلم صدا ...

اوووو حسودیم شد خواهز

خداخیرش بده❤👏

منو از یه افسردگی حاد کشید بیرون زندگیمو جموجور کرد بچه اولم ۷ ماهه ۳۰ هفته به دنیا اومد جهنم بود اون روزام

مادرشوهر منم خوبه.. مریض باشم غذا میپزه برام‌میاره... تو زندگی زیاد دخالت نمیکنه... کاری به کارم نداره.خوش برخورده.

اونم مریض باشه من غذا میپزم .کمک حالشم. زیاد حرفاشو کش نمیدم. رابطه ی هردومون الحمدلله خوبه‌و احترام همو نگه میداریم.

منو از یه افسردگی حاد کشید بیرون زندگیمو جموجور کرد بچه اولم ۷ ماهه ۳۰ هفته به دنیا اومد جهنم بود او ...

خداواسه هم حفظتون کنه عزیزم.😊خیلی خوشحال شدم واست.خودش میتونه یه دلگرمی باشه..مادرشوهرمن که زبونش فوق العاده نیش داره.به نظرم همینکه بازبون اذیت نکنن خودش خیلیه وباید خداروشکرکرد

مادرشوهر منم خوبه.. مریض باشم غذا میپزه برام‌میاره... تو زندگی زیاد دخالت نمیکنه... کاری به کارم ندا ...

خوب باشن بخدا واسه خودشونم خوبه.عروس خیلی وقتامیتونه از دخترهم بهترباشه

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره