2777
2789
عنوان

خدا من چمههههههههه؟؟؟؟اخه چرا اینطوری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا 😁😁کجا دیدی؟

اره..هست..

بعضی عطاری ها دارن.شوهر من سینوزیت داره گاهی که ابریزشش زیاد میشه استفاده میکنه😂

البته من از عطاری میخرم که برای دکتر طب سنتیم هست.هرجا نمیشه اعتماد کرد

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
آلرژی دارم آره  ولی امسال خیلی بدم  شبیه سرماخوردگی ولی طوووولانی

چیزایی که آلرژی رو تشدید میکنه نخور یه سری از میوه ها و غذاها منظورمه ولی حتما برو عطاری حالا که از دارو جواب نمیگیری روحیت هم شاد کن اینجوری مریضی بهت غلبه نمیکنه 

منم تو همین حالتم دقیقا از ۲۸ اسفند

سه بار رفتم دکتر

اخرین بار ک رفتم یه دکتری گفت سرماخوردگیت تبدیل ب حساسیت شده و رفلاکس معده میشی و اسید معده ات میاد تو گلوت و تحریک میشه و...

یه قرص داده برای معده قبل صبونه و شام میخورم دیفن هیدرامین هم دوبار در روز قرقره میکنم یبارم شب میخورم

خوب میشم ولی یکم چربی و بستنی و اینا میخورم باز گلوم تحریک میشه و اذیت میشم...

دکتر گفت شاید یک ماه دیگه هم طول بکشه تا خوب شی باید تحمل کنی....

اسی فقط عنبر نسار ا بگیر اونم واسه الاغ ماده باشه ها این فصل چون الاغ یه نوع علفهای دارویی ک تو طبیعت رویده میخوره، واقعا عالیه بعد از عطاری ک گرفتی تازشو بگیر مال چند سال قبل نباشه هفته ای یکی دوبار بنداز رو زغال دود بده که مثلا دودشو قشنگ تو ریه هات و گلوت و بینیت احساس کنی، بعد نتیجشو ببین ک از هر دارویی بهتره وواقعا معجزه میکنه

چیزهای حسایثسیت زا هم نخور

گوجه.بادمجون گوجه سبز.چاقاله، توت فرنگی،خربزه،کیوی انگورو...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
من از بهمن همینطورم دو سه روز خوبم چند روز بعد دوباره علایم سرماخوردگی دارم مخصوصا گلودرد دیگه کم آو ...

آره آره افرییین دقیقا گلو درد 

قبلاً مریض شدنی بدنم کوفته میشد 

ولی الان مدام گلوم درد می‌کنه 

یعنی صبح بیدار میشم ضد حال میخورم میبینم یا خدا باز گلودرده اومده 

این وسطام آلرژی دارم مدام آبریزش دارم دیگه بینیم کلا زخمه😓

مشروع میخوری ؟ ببخشید میپرسم معتاد به موادی هستی؟ مگه میشه تو این سن این همه مریضی🥺

نه هیچی اصلا اهل این کارانیستم نمیدونم چمه کلی دکترهم رفتم هرکدوم چندتادارومیدن امافرقی نداره فقط بی حالم خستم شوهرم دیشب میگفت بایدببرم بدمت به اوراق فروشی یافرسوده😔

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
اسکرین گرفتم عزیزم امتحان میکنم  واسه دائم المریضی چی خوبه😁

بنظرم بدنت سردی کرده بخاطراون

ابنجورموقه هاپیش یه طب سنتی که داروگیاهی میفروشهکه توکارش حرفه ای باشه توشهرتون خیلی خوبه

من قمم،اینجابرای میخچه پام چسب ودکترو..همه جاروامتحان کردم نزفت که نرفت..

رفتم پیش یه دکترطب سنتی یه داروی کیاهی دادقشنگ تاجندهفته زدم سوزوند…

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
بنظرم بدنت سردی کرده بخاطراون ابنجورموقه هاپیش یه طب سنتی که داروگیاهی میفروشهکه توکارش حرفه ا ...

علامت خار پاشنه ت چیه عزیز یعنی دقیقا کجای پات درد میکنه من قبلا داشتم بهتر شدم ولی یک سالی هست دوباره انکار برگشته